Hozzávalók:
900g csirkemell, kisebb darabokra vágva
1 kis papaya (650g), meghámozva és kimagozva (használhatsz helyette mangót vagy őszibarackot is)
4db mogyoróhagyma vékonyra szeletelve
1db kígyóuborka, kimagozva és nagyobb darabokra vágva
1 maroknyi durvára vágott friss mentalevél
2cm friss gyömbér (10g), lereszelve
1 evőkanál édes csiliszósz
2 evőkanál zöldcitromlé
Elkészítése:
1. A csirkehúst tűzd nyársra, majd kisebb adagokban süsd aranybarnára forró grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn).
2. A papayát vágd apró darabokra, és tedd egy kis tálba a hagymával, az uborkával, a mentával, a gyömbérrerl, a csiliszósszal és a zöldcitromlével, majd lazán keverd össze.
3. A csirkekebabot a salsával együtt tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK