Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Casanova spagetti

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

1 üveg kagylókonzerv
1 evőkanál zöldbors
1 pohár tejföl
2 evőkanál liszt
2 dl tej
5 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
1 csomag spagetti
só, bors

 

Elkészítés:

1. A vajat megolvasztjuk, kissé megpirítjuk rajta a lisztet, majd felöntjük a tejjel.

2. Belekeverjük a tejfölt, a vágott petrezselyemzöldet, a kissé összevagdalt zöldborsot, sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a leszűrt kagylókonzervet. Kb. 4-5 percig forraljuk, hogy az ízek alaposan összeérjenek.

3. A spagettit sós vízben kifőzzük. Leszűrjük és lecsepegtetjük, tálra tesszük és leöntjük a kagylós raguval.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL