500g kis szemű burgonya
1-2 db piros paprika
400g cukkini
8tk (zöld) pesto
8tk olívaolaj
Alufólia
Bors, só
20g parmezán
1. A burgonyát mosd meg és 18-20 percig főzd sós vízben. Szűrd le, és tedd félre langyosra hűlni. Tisztítsd meg és kockázd fel nagy darabokra.
2. A piros paprikákat csumázd ki, és szeleteld fel 3mm-es csíkokra, és keverd a burgonyához. Sózd, borsozd.
3. A cukkinit szeleteld fel 3mm vastag szeletekre. Majd keverd össze a burgonyával, pestóval, olívaolajjal.
4. Vágj nyolc kockát a csomagoknak az alufóliából, majd kend ki kevés zsiradékkal. A burgonyás cukkinis keveréket oszd szét 8 részre, és tedd az alufólialapokra.
5. A csomagokat megsütheted grillen, de sütőben is. Ez utóbbinál közepes melegben 5-8 perc alatt készül el.
6. Tálaláskor, míg meleg szórd meg parmezánsajttal.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK