80dkg sertéscsülök
40dkg borízű alma
1dl olaj
1dl fehérbor
Csipet őrölt szegfűszeg
Só
1. A sertéscsülköt kicsontozzuk, megsózzuk, bedörzsöljük őrölt szegfűszeggel, és tepsibe tesszük.
2. Meglocsoljuk olajjal, kevés vizet öntünk alá, majd vigyázva, hogy kevés lé mindig legyen alatta, készre sütjük, közben saját pecsenyelevével locsolgatjuk. Ha szükséges, a párolólevet vízzel pótoljuk.
3. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, húsát negyedekbe szeljük.
4. Megszórjuk őrölt szegfűszeggel, majd a félkész hús köré halmozzuk. Meglocsoljuk, és készre pároljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK