80dkg sertéscsülök
40dkg borízű alma
1dl olaj
1dl fehérbor
Csipet őrölt szegfűszeg
Só
1. A sertéscsülköt kicsontozzuk, megsózzuk, bedörzsöljük őrölt szegfűszeggel, és tepsibe tesszük.
2. Meglocsoljuk olajjal, kevés vizet öntünk alá, majd vigyázva, hogy kevés lé mindig legyen alatta, készre sütjük, közben saját pecsenyelevével locsolgatjuk. Ha szükséges, a párolólevet vízzel pótoljuk.
3. Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, húsát negyedekbe szeljük.
4. Megszórjuk őrölt szegfűszeggel, majd a félkész hús köré halmozzuk. Meglocsoljuk, és készre pároljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK