Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A Nagy Muffinológia - édes és sós receptekkel!

Szerző:
Szabó Anna
Bárkinek ajánlóható a muffin-készítés, hiszen rengeteg variációja esélyt ad a rutinos, a kezdő, az ínyenc és a nem túl válogatós ízlelőbimbóval megáldott konyhatündéreknek. Egy biztos: a siker garantált!

 

Egyszerű „kevert tészta”, ha őszinték akarunk lenni, mégis ellenállhatatlan a muffin. Ugyanezeket a finomságokat tulajdonképpen már nagyanyáink sütötték, csak tepsiben és nem helyes papírokba bugyolált formában. De ez is csak bizonyíték változatosságára és felejthetetlenségére. Engedd, hogy rabul ejtsenek!

Ahhoz, hogy a muffinok garantáltan sikerüljenek is, azt ajánljuk, hogy a sütéskor pontosan tartsd be az egyes hozzávalók megadott mennyiségeit, a sütési időt és a hőmérsékletet, ugyanis már egy teáskanállal több sütőpor, 2 evőkanállal több tej vagy víz, vagy a hozzávalók más sorrendben való összekeverése is elronthatja az eredményt.


{KEPGALERIA}

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL