Hozzávalók
- 400 g tészta
- 300 g hagyma
- 30 dkg friss spenót
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 g szárított kakukkfű
- 200 g krémsajt
- 60 ml olívaolaj
- fekete bors, só ízlés szerint
Elkészítés
Főzd ki a tésztát, aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát. Melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, add hozzá a hagymát, a fokhagymát és a kakukkfű felét, sóval, borssal ízesítsd, majd pirítsd üvegesre. Dobd rá a spenótot, várd meg, míg levet enged, majd add hozzá a krémsajtot, és alaposan keverd el. A végén keverd hozzá a tésztát, és alacsony lángon főzd össze 1-2 percig, majd szórd meg a maradék kakukkfűvel.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK