FÉSZEK

Alakítsd az otthonodat a Feng Shui segítségével - Így találod meg az igaz szerelmet

Nem elég a vágy egy boldog, harmonikus párkapcsolat megélésére, tenni is kell érte. Szerencsére az ősi kínai térrendezési technika, a Feng Shui nagy segítséget nyújt ebben. Nézzük, mit tehetünk az igaz szerelem megtalálása érdekében.

 

{KEPGALERIA}

A szerelem, házasság terület nemcsak a párkapcsolatunkért felelős, hanem az önelfogadásért és az önbecsülésért is. Ahhoz, hogy partnerünket el tudjuk fogadni, ahhoz először önmagunkkal kell megbékélnünk. Szükséges az önvizsgálat, annak megállapítása, hogy hol vannak elakadásaink. Ha problémánk van önmagunk szeretetével, akkor csak olyan partnereket fogunk magunkhoz vonzani, akitől nem kapjuk meg a kellő figyelmet, törődést, szeretetet. Ha önmagadat nem szereted, akkor hogyan várhatod el, hogy mások szeressenek? Ha szembenézel az önelfogadással kapcsolatos problémákkal (önbizalomhiány, nőiesség megélése stb.), és képes vagy ezeken változtatni, akkor lehet, hogy meg fog változni a képed az Igaziról, de végre olyan partnert találhatsz, aki mellett garantált a harmonikus, boldog párkapcsolat. Sok sikert kívánok hozzá!

Első lépés: megtalálni a szerelem, házasság nevű életterületet

Először is meg kell találnod a lakásodban a szerelem, házasság nevű életterületet. Ez az otthonod délnyugati részén helyezkedik el. Sokan úgy fogalmaznak, hogy ez a szerelem sarok. Ez azonban nem teljesen fedi a valóságot, mivel minden lakásban másképp lehet felosztani az életterületeket. Ennek nagysága és formája függ attól, hogy mennyi ideje élünk az adott otthonban, és attól is, hogy mennyire szabályos vagy éppen szabálytalan a lakásunk alaprajza. Vannak olyan lakások ahol egy szobányi területet is elfoglal a szerelem, házasság életterület, míg máshol részlegesen vagy teljesen hiányozhat. Ez utóbbi igen nagy problémákat okoz a szerelemi kapcsolatok kialakításában. Szintén párkapcsolati problémákat jelent, ha a szerelem, házasság életterület vécére vagy a fürdőszobára esik. Ilyen esetben felejtsük el azokat a tanácsokat, melyek különböző szíves vagy delfines figurák kihelyezését hangsúlyozzák, mert ezekkel csak tovább mélyítenénk a problémákat. Ahhoz, hogy pontosan meghatározzuk, hogy hol helyezkedik el a szerelem, házasság életterület érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL