EZOTÉRIA

Mitől próbál megóvni novemberben a Fehér Ruhás Hölgy Szelleme? - Üzeneted érkezett tőle!

A fehér ruhás hölgy egy igen híres szellem a maga nemében. Főleg Britanniában ismeretes, de valódi titkát még soha senki nem fejtette meg. Számtalan legenda kering róla és a személyazonosságát illetően. Annyi bizonyos, hogy gyakran tűnik fel, jó és rossz eseményeket egyaránt megjósolva, de elsősorban mindig figyelmeztető szándékkal. Vajon téged mitől akar megóvni?

 

Az egyik legenda szerint a fehér ruhás asszony Agnes von Orlemüde német grófnő szelleme, aki életében rendkívül gonosz volt és megölette a brandenburgi őrgróf két fiát, ezért nem lel nyugalomra a lelke. Mások szerint egy öngyilkos nő szelleme, míg megint mások arra voksolnak, hogy szerelmi bánatban halt meg. De olyan verzió is akad, amelyben férjét és gyermekét keresi, mert elveszítette a családját. Egyszóval senki sem tudja ki ő. Ezt még mi sem tudhatjuk, de azt viszont megtudhatod, hogy mitől kíván megóvni, mire akar figyelmeztetni!


Húzz egy lapot és kiderül!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL