2017. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Sikerül tovább lépned a fénybe halálod után vagy visszatérsz kísérteni? - Árulkodik a csillagjegyed!

Természetesen ez nem egy vérkomoly horoszkóp, hiszen számos oka lehet annak, ha valaki visszatér kísérteni, mint ahogy több feltételnek is kell teljesülnie ahhoz, hogy valaki átlépjen a fénybe. Ez csupán egy játékos horoszkóp, ami a csillagjegyek szokásait, lelki beállítottságát vizsgálja és nagyvonalakban összecsipegettük azt, amiből sejthetjük, hogy te vajon tovább lépsz-e a fénybe vagy visszatérsz kísérteni a halálod után!

tovább »

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 19. - Június 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Mennyi szexre van szükséged? - Kiolvastuk a csillagjegyedből!

Fogtuk magunkat és kiolvastuk ezt a pikáns kis részletet a csillagjegyedből, hogy neked mégis mennyi szexre van szükséged! Persze ez nagyban függ a lelki világodtól, a testi szükségleteidtől, az életkörülményeidtől is, de mi most eltekintettünk ezektől és csak a horoszkópod szerint vizsgáltunk meg. Érdekel, hogy mire jutottunk?

Mit üzennek neked az ősi csillagképek? - Az ősi Sabian Orákulum, a Zodiákusok Bölcsessége elárulja!

Lynda Hill, a Sabian szimbólumok értelmezője szerint ez az egyik lehető legpontosabb jóslásfajta, ugyanis segítségül hívja az állatöv teljes, 360 fokos körét. Tudd meg, hogy neked mit üzennek az ősi csillagképek, mi a belső bölcsességed, mivel gazdagítják életutadat és segítenek elérni a céljaidat, ugyanakkor azt is megtudhatod, milyen problémákkal kell szembenézned a közeli jövőben!

Vajon miért utáljuk őket? - A Skorpió jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága

Nem erényük a változás, szinte foggal-körömmel ragaszkodnak jó és rossz szokásaikhoz egyaránt. Ráadásul irányításmániában szenvednek, szeretik ők megmondani, hogy mikor és mi legyen. Azt pedig igencsak rosszul viselik, ha nem az van, amit ők szeretnének. De még nem értünk a végére. Ha az összeset nem is, de legalább összeszedtük a Skorpió jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonságát!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 12. - Június 18.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Vajon miért utáljuk őket? - A Szűz jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága

Örökösen szenvednek a társadalmi elvárásoktól, amiknek maradéktalanul szeretnének eleget tenni. Kicsit sem lényegtelen számukra, hogy mások mit gondolnak róluk. Lenéznek másokat olyan dolgok végett, amiket maguk is megtesznek. Mégsem ezek a legkiakasztóbb dolgaik. Következzen a Szűz jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága! 

Így tedd boldoggá a párodat! - A horoszkóp segít

Mind mások vagyunk, más a személyiségünk, máshogy ébredünk reggel, és ez bizony az egész napi hangulatunkat befolyásolja. De kedvünkre hatást gyakorol az is, hogy kik vesznek körül bennünket. Derítsd ki, minek örülne legjobban a kedvesed, és hogyan viszonyulj hozzá egy fáradt, hosszadalmas nap után.

Melyik szexisten lakozik a párodban és hogyan hat a személyiségére? - A Szexisten horoszkópból megtudod

Vajon a párod vagy akár a kiszemelted lelkében egy romantikus, gyengéd szexisten lakik? Vagy inkább egy vad és erős harcos, aki az ágyban is lefegyverez? Szexisten horoszkópból megtudhatod, hogy melyik szexisten lakozik a párodban és mennyire befolyásolja a személyiségét, csak kattints kedvesed csillagjegyére! 

Vajon miért utáljuk őket? - A Bak jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága

A munkamániás Grincs, aki mindig mindennel elégedetlen. Így lehetne durván jellemezni a negatív Bakokat. Nem az a tipikus gondoskodó, együttérző, érzéseit kifejező karakter. Csúnyán hangozható, de sok esetben érdekkapcsolatokat tart fenn és előszeretettel nézi, kiből milyen hasznot húzhat.  Ezek után merjük még megnézni a Bak jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonságát?

Vajon miért utáljuk őket? - A Nyilasok 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága

Betegesen optimista és mikor a legnagyobb gödörben van, akkor is azt mondja, hogy minden rendben van, pedig már három napja nem evett. Mindig túlvállalja magát, emiatt örökösen késésben van és sosem végez időre semmivel. Folytassam? Ha igen, akkor olvass tovább, mert itt van a Nyilasok 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága!

Milyen változásokon mész keresztül a nyáron?- A Nyári Szimbólumhoroszkóp elárulja!

Beköszöntött a nyár. Ahogy az évszakok váltakoznak és vele együtt a természet, úgy alakulsz át közben Te is. Vajon milyen változások várnak rád a nyáron? Mi történik a lelkeddel és az életeddel? Egyáltalán, hogyan hat rád a nyár? A Nyári Szimbólumhoroszkóp felfedi előtted azt, amit tudnod érdemes!

Melyik mágikus lény mentorál a nyáron? - Elárulja a csillagjegyed!

Vajon a sárkány, a tündér  vagy az unikornis fog mentorálni a nyáron? Melyikkőjük támogatását élvezheted? Mely varázslatos lény fog a segítségedre lenne és szerencsét hozni? Egyáltalán mi az, amit csak ő adhat neked? A csillagjegyed elárulja, hogy melyik mágikus lény mentorál a nyáron!

Vajon miért utáljuk őket? - A Mérleg jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága

Befolyásolhatónak tartják őket, mert fontos nekik, hogy mások mit mondanak és gondolnak róluk. Emiatt hajlamosak is lemondani a maguk igényeiről, csak hogy másoknak eleget tegyenek. De ez csak az ízelítő abból, hogy valójában mi a Mérleg jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága!

Melyikre van több esélyed, hogy a Pokolba vagy a Mennybe kerülj? - Vicces Ítélőszék horoszkóp

Ez egy teljesen poénra alapuló horoszkóp, amelyben a csillagjegyek tulajdonságai alapján kiderül, hogy a zodiákus egyes jegyeinek mire van leginkább esélye, hogy a Pokolba vagy a Mennybe kerülnek-e. Ha kíváncsi vagy rá, hogy te vajon hol lyukadhatsz ki a képzeletbeli világban, ahol éppen sorra kerülsz az égi bírák előtt, akkor kukkants bele a Vicces Ítélőszék horoszkópba!

Vajon miért utáljuk őket? - Az Oroszlán jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága

Imádják két kézzel szórni a pénzt, sokszor meggondolatlanul költekezni még akkor is, ha valójában a legkevésbé sem tehetnék meg. Az érdekkapcsolatok híve, szeretik, ha valami haszon származik a kapcsolataikból. Sok jó tulajdonságuk van az Oroszlán jegyűeknek, de mi most csak az 5 legkiállhatatlanabb tulajdonságát osztjuk meg veletek!

Vajon miért utáljuk őket? - A Rák jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonsága

A Rákok az érzelmek emberei, ennek okán rendkívül mély érzésűek és sokszor éppen ezért, érzékenyek, mindent a szívükre vesznek és fokozott óvatossággal kell velük bánni, mert félő, hogy pillanatok alatt összetöröd vagy eléred, hogy kifakadjon. Aki készen áll a negatív kritikára, az szembesülhet a Rák jegyűek 5 legkiállhatatlanabb tulajdonságaival!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mit ünnepelünk ma? - 10 dolog, amit biztos nem tudtál a boszorkányos Szent Iván-éjről

Mit ünnepelünk ma? - 10 dolog, amit biztos nem tudtál a boszorkányos Szent Iván-éjről

Korábban a kelták, napjainkban pedig a hagyományőrzők és pogányok, de sokan mások is ünnepelni fognak ma. Tudjuk, hogy június 23-áról 24-ére virradó éjszaka a Szent Iván-éj, ami az év leghosszabb napja és egyben az egyik legmágikusabb mikor a boszorkányok és tündérek előbújnak, hogy dorbézoljanak. A mai nap végzett szerelmi varázslatok szinte garantált sikerrel járnak, ahogy a jövőbe is pofonegyszerűen nyerhetsz bepillantást! 

Tovább »
Nagymellekkel áldott meg Vénusz? - Ezt a 7 dolgot, igazán csak a nagymellű nők érthetik meg!

Nagymellekkel áldott meg Vénusz? - Ezt a 7 dolgot, igazán csak a nagymellű nők érthetik meg!

A nők irigyek és féltékenyek rád, a pasik meg le sem bírják venni a szemüket vagy éppen a kezüket róla. Mindenki azt hiszi neked milyen jó életed van, eszükbe sem jut, hogy mennyi nehézséged is származik abból, hogy Vénusz orbitálisan nagy tejcsárdákkal áldott meg. Ha nagymellű nő vagy, akkor ezt a 7 dolgot igazán érteni fogod!

Tovább »
Mennyire tiszteled és becsülöd önmagad? - Képes lélekelemző teszt!

Mennyire tiszteled és becsülöd önmagad? - Képes lélekelemző teszt!

Tisztában vagy azzal, hogyan viseltetsz önmagad iránt? Ugyanis csak akkor várhatsz másoktól tiszteletet és megbecsülést, ha önmagadnak is hajlandó vagy megadni mindezt. Ha nem vagy egészen biztos abban, hogy kellőképpen megbecsülöd-e önmagad, akkor ez a teszt most tükröt tart eléd! Felkészültél?

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép