2017. február 20. - Aladár, Álmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. február 20. - Aladár, Álmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 13. - Február 19.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

tovább »

Valentin napi horoszkóp - Nem csak szingliknek!

Közeledik a Valentin-nap, ám ez a nap valamilyen módon a szingliknek is a szerelemről fog szólni. A bolygók állásából most felfedjük, vajon mi vár rád ezen a napon! Vajon megismerkedsz a nagy Ő-vel, vagy ez most nem alkalmas időpont az ismerkedésre? Netán izgalmas pillanatok várnak a párkapcsolatban élőkre? Mindjárt kiderül!

Negatív horoszkóp - Avagy mi az, amit nem akarsz tudni magadról?

Amikor valami rossz tulajdonságunk miatt kellemetlen helyzetbe kerülünk, talán nem érezzük jól magunkat, és ilyenkor a legnehezebb szembe nézni önmagunk negatív oldalával. Vagy még sem? Most tükröt tartunk neked, csak válaszd ki a csillagjegyedet, és ha az olvasottak alapján nem éppen a pozitív önmagadra ismersz, akkor az nem a véletlen műve, hanem a csillagoké!

Ki a te jótevő Tündérkeresztanyád és miben lehet a segítségedre? - Tündérkeresztanya horoszkóp!

Mindenki róla álmodozik gyerekkora óta. Egy szépséges, jótétlelkű, varázspálcás, vidám Tündérkeresztanyáról, aki egyetlen suhintással megoldja minden gondunkat és teljesíti leghőbb kívánságainkat. Talán ez nem egészen így megy az életben, de attól még érdemes szemrevételezned ki a Tündérkeresztanyád és mit tehet érted!

Mi hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyél? - A Tökéletlenhoroszkópból kiolvashatod!

Persze tudjuk jól, hogy úgy Isten igazán senki sem lehet tökéletes, de azért miért ne próbálkozhatnánk, hogy elmondhassuk magunkról, hogy szinte tökéletesek vagyunk? A Tökéletlenhoroszkóp felfedi előtted, hogy mi az a kis nyúlfarknyi hiányosság, ami kellene beléd ahhoz, hogy már-már tökéletes legyél!

Mit ígér neked a Február hónap? - Az ókori Februália ünnepi időszak örömére eláruljuk Neked!

Az ókori Rómában a Februália fesztivál – nevét ugyebár Februárról kapta - több héten át tartott. A fesztivált a teljes testi és lelki kora tavaszi megtisztulásnak szentelték, mikor is áldozatok bemutatásával megszabadulhattak bűneiktől, és fizikai és szellemi erőnlétre tehettek szert. Mi pedig ennek örömére eláruljuk neked, hogy mit hoz neked a Február hónap!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 30. - Február 5.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Milyen menedéket kínál a lelked a többi lélek számára? - A Léleksátorhoroszkópból megtudod!

Mindenki lelke egyben egy sátor is, amely menedéket nyújt mások számára, ahol a többi lélek megpihenhet, otthonra vagy akár társra találhat. Vajon a te léleksátrad mit kínál a többiek számára, mire számíthatnak, ha tőled várnak menedéket? Rögvest elárulja neked csillagjegyed!

Mely japán isten lesz a személyes a jótevőd az évben és mit kér cserébe? - Elárulja a csillagjegyed!

A csodálatos és misztikus Japán hatalmas isteneinek keze hozzád is elér. Engedd, hogy egész évben a segítségedre legyenek, támogassanak, de cserébe kérhetnek is tőled valamit! Legalábbis az egyikük! Tudd meg, ki tartozik a csillagjegyedre és kinek az áldásos jóakaratára támaszkodhatsz az idén!

Mennyire vagy bosszantó és mivel húzod ki a gyufát másoknál? - A Bosszantóhoroszkópból megtudod!

Légy őszinte, tudod magadról, hogy melyik a legbosszantóbb szokásod a külvilág számára, amivel hajlamos vagy a sírba kergetni őket? Mi az, amivel pillanatok alatt képes vagy másoknál kihúzni a gyufát és egy idő után a legbéketűrőbb embert is kihozni a sodrából? Ha te nem tudod, majd a Bosszantóhoroszkóp elárulja neked!

Intellektuális vagy emocionális típus vagy inkább? - A csillagjegyed ezt is közli veled!

Az vagy, aki az eszére hallgat, reálisan látja a világot, vagy inkább  az, aki az érzelmei után hozza meg a a döntéseit? Persze mind a kettő előnyös tulajdonság, és bár azt mondják az aranyközépút a legjobb, sokszor mégis rutinból cselekszünk aszerint, milyen a természetünk! A csillagjegyed felfedi előtted, hogy te intellektuális vagy inkább emocionális típus vagy-e!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 6. - Február 12.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Mennyire vagy képmutató? - Hazugság horoszkóp leleplezi

Akinek nem inge, ne vegye magára! - tartja a mondás, ezért a következő horoszkópot úgy is olvasd! A csillagjegyek alapvető tulajdonságai közé tartozik az is, hogy mennyit lódítanak, és hogyan, ha a szükség úgy hozza. Mindannyian kerülhetnünk akarva vagy akaratlanul olyan helyzetekbe, hogy bizony az igazság helyett ki találunk valami mást.

Milyen szellem gyakorol hatást idén az életedre és miben mutatkozik meg? - A Szellemhoroszkóp elárulja!

Nem csak elhunyt emberek szellemei léteznek. Minden más is rendelkezik szellemmel. A víz, a tűz, az idő, minden. Márpedig aminek szelleme van, annak ereje és befolyása is van. Vajon a te életedben milyen szellem gyakorol majd hatalmad, milyen irányba tereli majd és mire számíthatsz? A Szellemhoroszkóp felfedi előtted a titkot!

Milyen változásokat hoz 2017 a szerelemben? - Megmondja a csillagjegyed

2017 összességében a változások éve lesz a szívügyeket illetően is. Nehéz időszakon vagyunk túl, ami sokunk magánéletére volt rossz hatással. Lássuk, a csillagok milyen irányba befolyásolják életünket. Melyik jegy életében érkezett el az idő arra, hogy kockáztasson a szerelemért, és melyik élvezheti a kényeztetés boldog pillanatait?

Milyen tulajdonságokat hoztál magaddal előző életedből? - Megmondja a csillagjegyed!

A reinkarnáció törvényei szerint, előző életeink hibáiból tanulunk a következő életünkben. Az indiai asztrológia azt tanítja például, hogy a csillagjegyeinkre jellemző rossz tulajdonságokat hozhattuk magunkkal, amikor megszülettünk, ám ezeket megismerve jelen életünkben tudunk ezeken változtatni.

Mely kínai isten felel a szerencsédért a 2017-ben? - A horoszkópod tudatja veled!

Mindegy milyen messze van, a mesés Kína és misztikus szerencsét hozó isteneinek áldott kezei hozzánk is elérnek. Bárhol is éljünk, minden csillagjegy fejére szórnak egy kis szerencsét, hogy bőségben, jólétben és boldogságban éljünk. Vajon melyik kínai isten a te személyes jótevőd az idén és miben mutatkozik meg ereje?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Intuitív étkezés - 8 remek módszer, hogy ételekkel gyógyítsd magad

Intuitív étkezés - 8 remek módszer, hogy ételekkel gyógyítsd magad

Ha állandóan fáradtnak, kedvetlennek érzed magad, és úgy érzed, valamiből sokat, valamiből pedig túl keveset eszel, akkor egyértelmű, hogy helytelenül táplálkozol. Csodadiéták nincsenek, és feleslegesek is, hiszen senki nem szeret állandóan szabályokat követni, amitől rabnak érzi magát. Étkezz inkább ösztönösen: az étel, amit fogyasztasz, legyen kívánatos az érzékszerveid számára.

Tovább »
 4 paradigma, amelyről a legtöbben helytelenül gondolkodnak - Te ne kövesd el ezt a hibát!

4 paradigma, amelyről a legtöbben helytelenül gondolkodnak - Te ne kövesd el ezt a hibát!

A pénz, az idő, a sors. Számtalan dolog van, amivel kapcsolatban az ember helytelenül gondolkodik és emiatt pont azt vonzza be, amit nem szeretne. Te ne kövesd el ezt a hibát! Mutatunk 4 általános paradigmát és a velük kapcsolatos megfelelő gondolkodás titkát!

Tovább »
Milyen kapcsolatban állsz a pénzzel? - Képes önismereti teszt

Milyen kapcsolatban állsz a pénzzel? - Képes önismereti teszt

Költekező típus vagy, vagy inkább okosan, megfontoltan bánsz a pénzzel? Ez a teszt pontosan ezt hivatott eldönteni. Ugyanis, ha hiszed, ha nem, a pénzhez való viszonyulás az önismeret terén is sarkalatos kérdés, és sok mindent elárul a személyiségedről. Ha kíváncsi lettél, akkor nincs más hátra, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép