ANGYALISKOLA

Teremtsd meg lelki békédet az Angyalokkal!

Bármennyire is törekszünk rá, hogy úgy tűnjék, két lábbal állunk a földön, számtalanszor küld minket padlóra az élet. Lelki békénket sorozatosan érik támadások - hol szívünk mélyén illetjük erős kritikával magunkat, hol a külvilágból érkeznek aggodalomra okot adó jelek. Ahogyan az sem ritka, hogy valakinek vagy valaminek a hiánya tölti el szívünket félelemmel.

 

Ne add át magad a romboló érzéseknek!

Akinek a szívében ott a megingathatatlan hit angyalai jóindulatában és segítő készségében, annak valamicskét könnyebb dolga van! Ne add át magad a negatív, romboló érzéseknek. Tisztázd magadban, hogy te egy erős, okos és alapjaiban életvidám ember vagy - pusztán most egy rosszabb pillanatodat éled -, de ez a bizonytalanság nem te vagy és nem tart örökké! Ha okosan követed a belső hangodat, és együtt működsz angyalaiddal, a folyamatos információcsere egyre erőssebbé és magabiztossá tesz majd ebbéli hitedben. Ne teljen el nap, hogy nem dolgozol ezen, keresd a kapcsolatot égi segítőiddel, ha bármikor elbizonytalanodsz.

Bárhol is vagy, egy pár percnyi csendes befelé fordulással, és egy rövidke imával mindig kapcsolatba léphetsz velük. Miért is fontos ez? A ránk rakódott negatív energiák sokszorosan felerősítik egymást - ahhoz, hogy a mindennapokban helyt tudjunk állni a lelkünket, ahogyan a testünket is, karban kell tartani. A test szenvedése semmi a lélek fájdalmához képest. A kétkedés, a harag, a féltékenység a bizonytalanság a reménytelenség… és még sorolhatnám, mind csak arra jó, hogy az előttünk álló feladatokat felnagyítsa, és azt sugallja: „bele fogsz bukni, neki se fogj, úgysem sikerülhet!”

Régi és jól bevált tanács: Ne feküdj le haraggal a szívedben!

Ugyanilyen fontos lenne, hogy ne hagyd el a házat, míg fel nem vértezted a szívedet az előtted álló nap feladataira! Kelj úgy fel minden reggel, hogy keresed a kapcsolatod angyaloddal, kérd meg őt, hogyha kétségeid lennének, akkor világítson rá annak fontos részleteire, hogy képes legyél a helyzetet súlyának és fontosságának tudatában kezelni. Így egyre könnyebben lépsz át nagynak tűnő, ám bosszantó apróságokon és könnyebben győzöd le a kísértést, melyek rátelepszenek a lelkedre!

A nap folyamán is kérhetsz segítséget, ha szükségessé válik!

Phaleg angyal, a düh kordában tartásának angyala. Sokunknak szinte el sem szabadna engednie maga mellől! Phaleg segít neked azt a hihetetlen energiát, amit a düh, a frusztráció vagy elkeseredés elvonna a feladatodról, úgy átfordítani, hogy abból tettvágy, inspiráció szülessen. Hívd magadhoz és kérd tőle, hogy emeljen olyan magaslatokba, ahonnan a dühöd már eltörpül és visszatérve a valóság talajára, folytasd a napodat ott, ahol abba hagytad. Meglásd, csodás teljesítményekre sarkall majd.

Ahol a szükség, ott a segítség

Bizony-bizony, néha észre sem vesszük, mégis egy-egy vita után parázsló, negatív rezgések maradnak a helységben, ahol valakivel szóváltásba keveredtünk. Legyen szó egy ügyintézésről, eldurvult telefonról, vagy épp méltánytalan kritikáról. Ilyenkor hiába tűnik úgy, hogy minden rendben van, már túl is vagyunk rajta, a gondolataink bizony visszatérnek a „tett színhelyére”. De ahol a szükség, ott a segítség. Ha úgy tapasztalod, gondolatban nem tudsz túllépni egy ilyen helyzeten, hívd Melkisédek angyalt, aki a szeretet és az elengedés jegyében, nyugalmat hozó lila fénnyel áraszt el mindent, és ezzel megtisztítja a teret a vita hevétől. Neked nincs más dolgod, mint a hiteddel segíteni őt ebben.

Ha lépésről lépésre sikerült megtisztítanod a lelkedet és a környezetedet is a negatív energiáktól, akkor nincs más dolgod, mint ezt az állapotot megőrizni, illetve ha szükséges, újra elérni! Ez mindig könnyebb és gyorsabb lesz, amint megtapasztaltad ennek áldásos hatásait. Ahhoz, hogy ez könnyen menjen, Ramiel lehet még segítségedre. Ő a világosság angyala, aki segít abban, hogy tisztán lásd belső értékeidet és a benned szunnyadó lehetőségeket maximálisan ki tudd használni. Szeresd és tisztelt önmagad, hiszen te is a végtelen és tökéletes Univerzum része vagy!

Ne feledd, dolgod végeztével, állj meg egy pillanatra és köszönd meg a segítséget, amit angyalaidtól kaptál.

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL