HOROSZKÓP

A Skorpiót kihúzzák a gödörből, míg az Ikrek életének egyik legjobb hétvégéje következik – Május 20 – Május 22.

Hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát a hétvégére!

Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a hétvégi előrejelzésünket!

Kos

Úgy tervezed, hogy elmentek kirándulni a pároddal, a családoddal, de minimum a barátaiddal kicsit szórakozni mentek. A maradék idődet pedig olvasással és kreatív foglalkozásokkal szeretnéd tölteni. Még az is lehet, hogy eltöltesz a kertben egy napot. Ne aggódj, megérdemled a pihenést, ne keress folyton kifogásokat arra, hogy hasznos legyél vagy mások segítségére legyél. Neked is jár a semmittevés és hogy azt csinálj, amit szeretsz, emiatt ne érezd rosszul magad! 

Bika

A hétvégén váratlanul elhívhatnak a barátaid vagy valamelyik rokonod csábíthat el kirándulni vagy akár wellnessezni. Szükséged van erre a kis utazásra, szóval ne keresd a kifogásokat, miért ne élj a lehetőséggel! Emellett a hétvégén néhány életmódbeli változást is kieszközölsz, hogy javíts a testi és lelki állapotodon. Sőt, a napokban a csillagok remek helyzeteket teremtenek ahhoz, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat a kedveseddel.

Ikrek

Csodálatos időszak veszi számodra kezdetét. Kellemes élmények sorozta jut osztályrészül a következő napokban. Annyi programlehetőséged lesz, hogy nehezen tudod majd eldönteni, melyiken vegyél részt. Ráadásul folyamatosan érnek az ingerek, aminek köszönhetően felfokozott érzelmi állapotba kerülhetsz. Szeretteid gondoskodnak arról, hogy maximális szeretetben és figyelemben részesülj.


Rák

Dolgoznod is kellene, legalábbis van pár feladat, kötelesség, amit el kellene végeznéd és sehogy sem fűlik hozzád a fogad. Gondolj arra, hogy mielőbb letudod őket, annál hamarabb adhatod át magadat a teljes pihenésnek és csinálhatod azt, amit szeretnél. Mindenképpen állíts fontossági sorrendet, különben beáll a káosz a hétvégéden és úgy fogod érezni semmivel sem haladtál előrébb és nem alakult úgy, mint szeretted volna.

Oroszlán

A hétvégén egy közeli szeretted meglep téged valamivel, de most valamiért nem fogsz tudni örülni ennek a bizonyos meglepetésnek. Megpróbálhatod elrejteni az örömödet, de tudod jól, hogy ilyen tekintetben nem tudod könnyen átverni az embereket. Ugyanakkor felmerül egy kisebb probléma a kapcsolatodban, amit túl reagálsz és ezzel rossz érzéseket kelthetsz a párodban. A legszívesebben elmenekülnél, hogy inkább a barátiaddal, családoddal töltsd a hétvégét, de ha már megígértél valamit, azt illene be is tartanod!

Szűz

Meglehetősen sűrű lesz a hétvégéd, túl sok találkozót ígértél túl sok embernek és mellette még vannak egyéb programok, amikre szeretnél eljutni és van néhány kötelességed is, amit meg kellene tenned. Azért ne ess kétségbe, ha nem minden úgy alakul, mint szeretted volna. A párban élők pedig ne felejtkezzenek el a kedvesükről, aki lehet, hogy nem mondja, de szeretne kettesben is lenni a jegy szülöttével, aki talán nem veszi a jeleket.

Mérleg

A hétvégén elég időd marad gondolkodni, aminek következtében megvilágosodsz bizonyos dolgok kapcsán. Talán arra ébredsz rá, mégsem vagy annyira boldog, mint hirdeted vagy nem olyan a kapcsolatod, mint amilyennek szeretnéd. Nincs azzal gond, hogy beszélsz erről a bizalmasoddal, csak arra ügyelj, hogy ne hagyd megtömni a fejedet, mert nem mindig azt a tanácsot kapjuk, amire valóban szükségünk van.

Skorpió

Akármilyen nehézségben is legyél jelenleg: ne aggódj. Hamarosan megoldódnak a problémák! Egyik szeretted vagy barátod a segítségedre siet, és szabályosan megment. Az uralkodó bolygód, a Plútó és a Hold együttállása miatt érzékeny, de ösztönzött lehetsz. Készen állsz megvalósítani a terveidet. Végezd el a félbemaradt feladatokat, utána vágj bele a további céljaid megvalósításába. Mindeközben élvezheted a szeretteidtől érkező támogatást.

Nyilas

Ezen a hétvégén maximálisan sikerül kikapcsolódnod és végre időt szánhatsz a kedvteléseidre is. Úgyis előtérbe kerül a kreatív éned, így a hétvégédet alkotással fogod tölteni vagy azzal, hogy átrendezed az otthonodat. Változatosságra vágysz és arra, hogy végre magad lehess és azt tehess, amit csak szeretnél. Azért ne zárj ki teljesen mindenkit a napjaidból, és ha van olyan tevékenység, amiben részt vehetnek, akkor vond be őket is, hogy együtt csináljátok!

Bak

Fellendül a szerelmi életed, amit a párod egy kedves gesztusának, tettének köszönhetsz. Meglehet, hogy kapcsolatotok megkomolyodni készül és jelentős változások előtt álltok. Az egyedülállók pedig akár olyan személyre bukkanhatnak, akivel komolyabb kapcsolatot is el tudnának képzelni. A hétvége mindenképpen a romantika és a szerelem jegyében fog telni. Bármennyire is szép és jó, nem ártana az egyszerű, földi dolgokra is időt szánnod, legyen az takarítás, vagy a kötelezettségeid ellátása.

Vízöntő

A hétvége a maximális testi és lelki lazításról és feltöltődésről fog szólni. Még az is lehet, hogy elutazol és akár wellness körülmények között töltöd a hosszú hétvégédet. De ha otthon maradsz, akkor is sikerül teljesen kikapcsolódnod. Ne is hagyd másoknak, hogy elrontsák a pihenésedet vagy feladatokat találjanak ki neked. Mondj bátran nemet, és ne legyen lelkiismeret-furdalásod azért, mert magadra is kell időt szánnod.

Halak

A hétvégén sikeresen összevesztesz a pároddal vagy egy másik közeli szeretteddel, méghozzá egy teljesen banális dolog miatt. Ha valahol te is nagyon jól tudod, hogy te vagy a hibás, nem biztos, hogy még támadnod is kellened, hanem inkább elismerni hibádat és bocsánatot kérned, máskülönben magányos és hűvös hétvége elé nézel. Viszont egy másik problémád is akad, jobban mondva egy rokonodé, barátodé, aminek megoldása rád hárul. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL