EZOTÉRIA

Idő

"Az idő nagyon lassú azok számára, akik várnak, nagyon gyors azok számára, akik félnek, nagyon hosszú azok számára, akik szenvednek, nagyon rövid azok számára, akik élvezik; de azok számára, akik szeretik, az idő az örökkévalóság. "William Shakespeare

Soha ne feledd: nem létezik időhiány, maximum az érdeklődés hiánya! Amikor ugyanis valóban elkötelezetté válsz az álmaid iránt, a hajnalból nap lesz, a keddből szombat, és egy pillanatból pedig lehetőség lesz. Gondolj arra, hogy bizonyos elképzelések és érzések elrejtése, vagy elnyomása a tudatos „énünkben”, hatalmas szellemi erőfeszítéseket igényel, amelyek nagyon fárasztóvá válnak. Hazudni saját magunknak, rendkívül fárasztó.

Ám, ha őszinte vagy önmagaddal, elkerülheted ezt a problémát. Ha azt mondod magadnak, hogy nincs időd, majd holnap megcsinálod, vagy talán a következő hónapban, akkor egyszerűen azt üzened, hogy az adott dolog nem érdekel, vagy nem vagy felkészülve rá. Bezársz egy fejezetet, és tovább lépsz, azt remélve, hogy kevesebb stresszben és aggódalomban lesz részed. Úgy gondolod, hogy hatalmas terhet dobsz le magadról, ám ennek éppen az ellenkezője igaz: a halogatás még inkább megnehezíti az életedet.
 

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL