EZOTÉRIA

3

A múlt kártya: Kardok kettes. Meglepetésszerű helyzetre kellett gyorsan reagálnod. Az életkörülmények alakulása következtében a terveid folyamatosan kudarcba fulladtak, ezért csalódott voltál. Akkor is cselekedned kellett, ha legszívesebben megfutamodtál volna, emiatt pedig újabb és újabb aggodalmak gyötörtek. Remélted, hogy át tudod ruházni a felelősséget valaki másra.


A jelen kártya: Nagy Arkánum húszas. A helyzeted bonyolult: vannak ötleteid, de félsz a megvalósításuktól. Az életed egy jelentőségteljes időszaka a végéhez ért. Egyrészt örülsz, hogy végre magad mögött hagyhatod a tapasztaltakat, de még mindig a hatása alatt vagy a történteknek.


A jövő kártya: Kardok kilences. Megerősíti, hogy búcsút mondhatsz egy periódusnak. A morális és fizikai munkád jutalmát is megkapod. Útjára indítasz egy új, sikeresebb életszakaszt. Viszont nem szabad hagynod, hogy a dolgok kicsússzanak az irányításod alól. Továbbra is keményen kell dolgoznod, hogy spirituálisan előbbre léphess és megvalósítsd a nagyratörőbb céljaid is.
 

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL