EZOTÉRIA

2

A múlt kártya: az öt pálca. A közelmúltban egy történés dühöt és agressziót váltott ki belőled annak ellenére, hogy ezek az érzelmek ritkán jellemeznek téged a mindennapok során. Valószínűleg nehéz élethelyzetben találtad magad, ráadásul lehet, hogy önhibádon kívül. Külső és belső erő segítségével is próbáltál felülkerekedni a kellemetlen szituáción, igyekeztél megfélemlíteni valakit.


A jelen kártya: Nagy Arkánum nyolcas. Ha őszinte voltál, az igazság ki fog derülni. Ez a probléma megoldódik, még ha nem is jön rendbe minden körülötted. Ne pazarold az időd vitákra, bízz a felsőbb igazságban és ez elvezet a vágyott eredményhez.


A jövő kártya: Kardok négyes. Mindaz után, amin keresztül kellett menned, sok belső munka vár rád. Gondolj bele, miért kell szembenézned ezzel a helyzettel, hogyan kerülhetnél ki belőle bölcsebben. És vigyázz az egészségedre. A túlzásba vitt aggódás és szorongás testi tünetekben is megnyilvánulhat. Legyél önmagad, bízz a belső hangodnak, ő tudni fogja, merre tovább.
 

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL