SZÓRAKOZÁS

Így "bandáztak" iskolásként a csinos hazai sztárok

Szerző:
Szabó Anna
Kevés olyan fontos dolog van az életben, mint a barátság. Már a gyerekek is keresik egymás társaságát, a hasonló érdeklődés mellett játékok, kalandok, közös titkok kötik össze őket. Tolvai Reni, Dukai Regina és Muri Enikő is szívesen „bandázott” iskolásként. Érdekességként mutatjuk, hogyan.

 

Regináék végrendeletben hagyták egymásra plakátgyűjteményüket, Reniék színes frizurákban pompáztak, Enikő pedig egyszer egy kismadarat is megmentett barátnőivel

Mi történik, amikor egy átlagos lányból varázserővel bíró tündér lesz? Természetesen olyan barátokat szerez, akikkel napközben együtt tanul a suliban, de ha baj van, megmentik a világot. A Winx Club tagjai különleges barátságot ápolnak, akárcsak Tolvai Reni és társai tették gyerekkorukban. Mint a legtöbb kislányt, Renit is érdekelték a szép ruhák és a csinos frizurák: az énekesnő igazi kedvencei a színes hajak voltak.

{KEPGALERIA}

Tündérek, varázslatok és különleges kalandok - Winx Club új részekkel hétfőtől péntekig minden hétköznap 11:20-kor csak a Nickelodeonon!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL