SZEX, SZERELEM

Társas magány - 10 jel, hogy valójában egyedül vagy, még akkor is, ha kapcsolatban élsz

Találkoztál valakivel, akivel remekül megértitek egymást és szerelembe estél? Ilyenkor természetes, hogy belevágsz egy komoly kapcsolatba. Ám valóban biztos vagy abban, hogy stabil az adott kapcsolat? A valódi kapcsolat ugyanis az intimitásról, kommunikációról, a bizalom meglétéről és a személyes fejlődésről szól.

Ha ezek közül bármelyik nincs meg, akkor jó eséllyel nem vagy működőképes és őszinte kapcsolatban, még akkor sem, ha egyébként van párod. Az alábbi 10 jelet érdemes elolvasnod, hogy megtudd, valódi szerelemben élsz-e, vagy csupán társas magányban.

{KEPGALERIA}

8. Titkoljátok mások előtt azt, hogy kapcsolatban vagytok

Ha komoly kapcsolatban vagy, akkor valószínűleg ez nem jelent gondot számodra. Amennyiben ugyanis igazán szerelmes vagy, akkor óhatatlanul is világgá akarod kürtölni azt, hogy mit érzel a másik iránt. Ám nem érdemes elárasztanod a közösségi oldalakat egyből a közös képeitekkel, várd meg azt, míg elmélyül a kapcsolat. Az az eset sem sokkal jobb, ha kapcsolatban vagytok, ennek ellenére nem vállaljátok fel egymást az ismerőseitek és a barátaitok előtt. Ennek az is lehet az oka, hogy még féltek felvállalni az érzéseiteket, vagy éppen maga a kapcsolat felszínes. Mindenesetre, ha így áll a helyzet, akkor érdemes átgondolni, hogy van-e értelme a kapcsolatotoknak.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL