SZEX, SZERELEM

Társas magány - 10 jel, hogy valójában egyedül vagy, még akkor is, ha kapcsolatban élsz

Találkoztál valakivel, akivel remekül megértitek egymást és szerelembe estél? Ilyenkor természetes, hogy belevágsz egy komoly kapcsolatba. Ám valóban biztos vagy abban, hogy stabil az adott kapcsolat? A valódi kapcsolat ugyanis az intimitásról, kommunikációról, a bizalom meglétéről és a személyes fejlődésről szól.

Ha ezek közül bármelyik nincs meg, akkor jó eséllyel nem vagy működőképes és őszinte kapcsolatban, még akkor sem, ha egyébként van párod. Az alábbi 10 jelet érdemes elolvasnod, hogy megtudd, valódi szerelemben élsz-e, vagy csupán társas magányban.

{KEPGALERIA}

7. Leginkább online zajlik a kapcsolat közöttetek

Jó néhány éve még egészen szürreálisnak tűnhetett volna az, hogy az interneten alakuljanak ki érzelmi kötődések. Manapság ez azonban igencsak gyakori és könnyen alakulhat ki szerelem ilyen úton is. Nem érdemes azonban beleélni magad egy online kapcsolatba addig, amíg élőben is meg nem ismeritek meg egymást igazán. Amennyiben még csupán párszor találkoztatok, akkor ez a kapcsolat még nem mélyült el. Igyekezzetek tehát minél többet élőben is találkozni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL