SZEX, SZERELEM

Ezt az 5 dolgot teheted, ha valaki nem viszonozza a szerelmedet

Szerző:
Szabó Anna
Kínában terjed egy történet arról, hogy egy fiú annyira szeretett egy lányt, hogy 999 db citromból kirakott egy szívet, ám a lány elutasította őt, mondván, legyenek inkább barátok. Mit tehetsz, ha szíved választottja a rajongásodra csupán hűvös választ ad? Vegyél egy mély levegőt, és olvasd el az alábbi cikket arról, mi a teendő, ha valaki nem szeret viszont.

Kíváncsi vagy, mindez miért történik, hiszen te mindent beleadtál a dologba. Azonban a szíved mélyén tudod, hogy semmi nem fog változni, és ez csak még jobban elkeserít. Mégis, a szerelmi visszautasítás az egyik legrosszabb dolog, mert felfokozott érzelmi állapotba kerülsz.

Mit érzel visszautasítás esetén?

  • Szomorúság
  • Érzelmi szorongás
  • Kevésnek érzed magad
  • Harag
  • Bosszú

Természetes, hogy elutasítás esetén szomorú leszel. Szakértők szerint azonban a negatív érzések nem tesznek jót, még ha indokolt is, hogy most ezt érzed. Olykor a legkiválóbb partnerjelöltek is kapnak elutasítást, legyen szó akár nőről, akár férfiról. Amikor azonban önsajnálatba menekülsz, érzelmi stressznek vagy kitéve, ami olyasmire sarkall, ami nem helyes, haragot érzel és bosszút szeretnél állni. Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL