SZEX, SZERELEM

6 mód, hogy elnyerd a szerelmed bizalmát, ha már minden veszni látszik

Ahogy azt valószínűleg tudod, az ember nem tökéletes. A férfiak 23, míg a nők 19 %-a vallotta be, hogy valaha már csalta meg a párját. De vannak számok, amelyek még érdekesebbek. Azon párok 70%-a, akik a hűtlenség után terapeutához fordulnak, együtt maradnak. Most eláruljuk, miként dolgozz a kapcsolatodon annak érdekében, hogy visszanyerd a kedvesed bizalmát.

Összegyűjtöttünk néhány javaslatot, amiket gyakran ajánlanak pácienseiknek a párterapeuták, ha a pár egyik tagja félrelépett. Mivel ezt mind a két fél elköveti, a következő tanácsok nőknek és férfiaknak egyaránt hasznosak lehetnek.

1. Ne próbáld minimalizálni a fájdalmat

Annak, akit elárultak, szüksége van rá, hogy tudja, miként is történt valójában. Amikor minden kérdésre igyekszel őszintén felelni, akaratlanul is eltussolhatsz pár részletet anélkül, hogy észrevennéd. Akár néhány igazán általános válasz is eszedbe juthat, és így majd nem érzed úgy, hogy hazudtál. Ugyanakkor a partnered számára úgy fog tűnni, hogy rejtegetsz valamit. Néhány részlet idővel újra felbukkanhat, és rémálommá teheti a párod életét, és még hosszú ideig eszébe juttatják a vele történteket.

Kimenteni magad a beszélgetés alól azonban szintén nem túl jó ötlet. Semmit se titkolj el. Ahhoz, hogy ezen a nehéz időszakon túljuss, érezned kell a fájdalmat, különben a sebek nem gyógyulnak be. Ne kicsinyítsd le a szenvedést, mert ebben az esetben nem ez a legjobb gyógymód.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL