SZEX, SZERELEM

3 kémiai anyag, amivel bevonzod a mérgező szerelmet

Szerző:
Szabó Anna
Vajon min is alapszik az a régi közhely, hogy a nők szeretik a rosszfiúkat, akik rosszul bánnak velük? Miért szeretsz valakit, aki mérgező a számodra? Titokzatos személyük csábító, úgy gondolod, izgalmas életed lesz mellette, és majd te megváltoztatod őt. Vajon sikerrel jársz? Sokan szeretnék megváltoztatni a másikat, segíteni neki megjavulni, és úgy vélik, ez a sikeres recept.

Néhányan olyan kapcsolatban élnek, ahol a partnerük igazságtalanul bánik velük, mégis, ezzel egyidejűleg kedvességet is mutatnak irányukba, méghozzá a jóság különböző formáit. Mint az Univerzumban mindenben, ebben is ár-apály energia van az emberek között. Amikor először találkozol valakivel, és ő nem mutat érdeklődést irántad, te már csak azért is sok energiát fektetsz a dologba, és ez tükröződik vissza. Ez egy olyan időszak, amely több energiát visz el tőled, mint amennyit visszakapsz. Az agy különböző vegyületeket termel, emiatt érzed ezeket a mély érzelmeket. Az első ezek közül a dopamin, de van még másik kettő, mely felelős a mérgező kapcsolatokért.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL