2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szakértők

Hirdetés

Keresés szakértőink között

Szakmák szerint:

Név szerint:
Keresés kulcsszóra:

Úgy érzed, tudsz segíteni,
tanácsot adni másoknak?
Legyél Te is a Birodalom szakértője!

Ariella

Spirituális tanácsadó

Bemutatkozás  
Budapest
06 30 209 4629
ariel.josdaja@gmail.com
http://ariel.josdaja.gportal.hu/
Ariella

Kérdések és válaszok

«« elejére      következő » végére »»

Még mindig várom az áttörést...

Kedves Ariella! 8 hónapja kérdeztelek fiammal kapcsolatban (Dávid, 33, aki diplomás, egyéb, többek között külföldi képzései, gyakornoki tapasztalatai is vannak, nyelveket beszél, mégsem talált állást; ő minden külföld ellenére imádja Bp-t, ahol született és él, ő itthon – itthonról – képzeli el az életét). Nagyon biztattál akkor, hogy hamarosan egy „ugródeszka” várja, majd beindul a karrierje. Sajnos, ez még mindig „nem jött be”: az eltelt 8 hónap alatt – jóllehet rengeteget pályázott, valóban számos, neki való helyen interjúzott – még mindig nem őt választották ki. Valahogyan paradoxon ez: az igazán neki való helyeken az utolsó körben mégsem őt választják ki azzal, hogy több tapasztalat kéne, a kevésbé kvalifikált helyeken meg azért nem veszik fel, mert látszik rajta, hogy hosszú távon esetleg nem marad ott. „Hátszele” nincsen, mindenütt maga küzd magáért. Ez az egész lelkileg nagyon megviseli – becsülöm, hogy mégis mindig feláll és újra próbálja, a (sajnos, szabadon maradó) idejét pedig hasznosan tölti. Szép, 2,5 éve tartó párkapcsolata stabilizálódott mindeközben, nagyszerű párja van, aki mellette áll, velem együtt biztatja – de azért ez mégsem állapot így, hogy minden adottság mellett kénytelen az én támogatásomból élni; így családfői szerepet sem tölthet be. Az én lelki erőm sem véges. Úgy szeretnék már végre nyugalmat gyermekem sorsát illetően! Mire számíthatok anyaként? Válaszodat előre is megköszönve, üdvözlettel: Judit (60)
kérdés: J. 2017. 09. 04.  10:09 0
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Judit!

Dávidnak belső szemléletváltásra van szüksége - úgy érzem, a siker csak egy karnyújtásnyira van tőle. Sok kudarc érte,és várja előre a rosszat, és ezt megteremti magának. Szinte minden rendben van a körülményeivel, támogató a környezet - mégsem tud felnőtt életet élni. Mintha belül félne az önállósodástól(persze ez nem tudatos),a boldogság, a pénzbefogadásától. Nagyon rosszul érinti,hogy anyagi támogatásra szorul - érdemes lenne személyiség fejlesztő előadásokra elmennie, valamint szakképzett karrier tanácsadóval konzultálnia, mert valóban így elsikkad a tehetsége,blokkok alakultak ki benne. Ő későn érő típus,még nem tanult meg kiállni magáért - a külföldi munkára jó esélye van (akkor is,ha nem annyira szeretné), érdemes lenne kiszélesíteni az álláskeresést.

Szeretettel: Ariella Spirituális Tanácsadó
Ariella 2017. 09. 12. 21:06

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A 9 legforróbb és legmenőbb divatirányzat az idei nyárra! - Imádni fogod!

A 9 legforróbb és legmenőbb divatirányzat az idei nyárra! - Imádni fogod!

Érkezik a nyár, hamarosan itt a strandolás és a koktélozás ideje, ezért ideje néhány divatosabb ruhadarabot is beszerezni! Tombol a jó idő, ne feledkezz meg tehát a nyári ruhatárad felfrissítéséről! Az alábbiakban megismerheted a nyári szezon legmenőbb trendjeit!

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Az Uralkodónő megnyilvánulására általában a meghittség és gondoskodás, az érzelemgazdagság jellemző. Ő az anya archetípusa, egyben minden élet forrása.

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép