2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szakértők

Hirdetés

Keresés szakértőink között

Szakmák szerint:

Név szerint:
Keresés kulcsszóra:

Úgy érzed, tudsz segíteni,
tanácsot adni másoknak?
Legyél Te is a Birodalom szakértője!

Ariella

Spirituális tanácsadó

Bemutatkozás  
Budapest
06 30 209 4629
ariel.josdaja@gmail.com
http://ariel.josdaja.gportal.hu/
Ariella

Kérdések és válaszok

«« elejére      következő » végére »»

Még mindig várom az áttörést...

Kedves Ariella! 8 hónapja kérdeztelek fiammal kapcsolatban (Dávid, 33, aki diplomás, egyéb, többek között külföldi képzései, gyakornoki tapasztalatai is vannak, nyelveket beszél, mégsem talált állást; ő minden külföld ellenére imádja Bp-t, ahol született és él, ő itthon – itthonról – képzeli el az életét). Nagyon biztattál akkor, hogy hamarosan egy „ugródeszka” várja, majd beindul a karrierje. Sajnos, ez még mindig „nem jött be”: az eltelt 8 hónap alatt – jóllehet rengeteget pályázott, valóban számos, neki való helyen interjúzott – még mindig nem őt választották ki. Valahogyan paradoxon ez: az igazán neki való helyeken az utolsó körben mégsem őt választják ki azzal, hogy több tapasztalat kéne, a kevésbé kvalifikált helyeken meg azért nem veszik fel, mert látszik rajta, hogy hosszú távon esetleg nem marad ott. „Hátszele” nincsen, mindenütt maga küzd magáért. Ez az egész lelkileg nagyon megviseli – becsülöm, hogy mégis mindig feláll és újra próbálja, a (sajnos, szabadon maradó) idejét pedig hasznosan tölti. Szép, 2,5 éve tartó párkapcsolata stabilizálódott mindeközben, nagyszerű párja van, aki mellette áll, velem együtt biztatja – de azért ez mégsem állapot így, hogy minden adottság mellett kénytelen az én támogatásomból élni; így családfői szerepet sem tölthet be. Az én lelki erőm sem véges. Úgy szeretnék már végre nyugalmat gyermekem sorsát illetően! Mire számíthatok anyaként? Válaszodat előre is megköszönve, üdvözlettel: Judit (60)
kérdés: J. 2017. 09. 04.  10:09 0
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Judit!

Dávidnak belső szemléletváltásra van szüksége - úgy érzem, a siker csak egy karnyújtásnyira van tőle. Sok kudarc érte,és várja előre a rosszat, és ezt megteremti magának. Szinte minden rendben van a körülményeivel, támogató a környezet - mégsem tud felnőtt életet élni. Mintha belül félne az önállósodástól(persze ez nem tudatos),a boldogság, a pénzbefogadásától. Nagyon rosszul érinti,hogy anyagi támogatásra szorul - érdemes lenne személyiség fejlesztő előadásokra elmennie, valamint szakképzett karrier tanácsadóval konzultálnia, mert valóban így elsikkad a tehetsége,blokkok alakultak ki benne. Ő későn érő típus,még nem tanult meg kiállni magáért - a külföldi munkára jó esélye van (akkor is,ha nem annyira szeretné), érdemes lenne kiszélesíteni az álláskeresést.

Szeretettel: Ariella Spirituális Tanácsadó
Ariella 2017. 09. 12. 21:06
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy tündért és fedezd fel, mivel vonzod magadhoz az embereket - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy tündért és fedezd fel, mivel vonzod magadhoz az embereket - Képes pszichológiai teszt

A tündérek ragyogó spirituális teremtmények, amelyekre „lefokozott” angyalokként, vagy varázslók szolgálójaként tekintenek. A mesékben gyakran vonzó és elbűvölő erdei szellemek, akik rejtve maradnak az emberek elől. A tündérek különböző és sokszínű osztályokba sorolhatók, így választásod elárulja, hogy mivel vonzol magadhoz másokat. 

Tovább »
A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

Tovább »
Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne az ausztrál forgatókönyv író és producer olyan nagysikerű könyvek szerzője is, mint a Titok, a Varázslat és az Erő. Neki köszönhetjük, hogy teret nyert a Vonzás Törvénye és felhívta a figyelmünket a teremtő erőnkre. Most pedig megtudhatod azt játékos csillagjóslatunkból, hogy milyen üzenete van 2018-ra a csillagjegyeknek, ezáltal mit tanácsol neked, mit kellene tenned!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép