2017. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szakértők

Hirdetés

Keresés szakértőink között

Szakmák szerint:

Név szerint:
Keresés kulcsszóra:

Úgy érzed, tudsz segíteni,
tanácsot adni másoknak?
Legyél Te is a Birodalom szakértője!

Ariella

Spirituális tanácsadó

Bemutatkozás  
Budapest
06 30 209 4629
ariel.josdaja@gmail.com
http://ariel.josdaja.gportal.hu/
Ariella

Kérdések és válaszok

«« elejére      következő » végére »»

Még mindig várom az áttörést...

Kedves Ariella! 8 hónapja kérdeztelek fiammal kapcsolatban (Dávid, 33, aki diplomás, egyéb, többek között külföldi képzései, gyakornoki tapasztalatai is vannak, nyelveket beszél, mégsem talált állást; ő minden külföld ellenére imádja Bp-t, ahol született és él, ő itthon – itthonról – képzeli el az életét). Nagyon biztattál akkor, hogy hamarosan egy „ugródeszka” várja, majd beindul a karrierje. Sajnos, ez még mindig „nem jött be”: az eltelt 8 hónap alatt – jóllehet rengeteget pályázott, valóban számos, neki való helyen interjúzott – még mindig nem őt választották ki. Valahogyan paradoxon ez: az igazán neki való helyeken az utolsó körben mégsem őt választják ki azzal, hogy több tapasztalat kéne, a kevésbé kvalifikált helyeken meg azért nem veszik fel, mert látszik rajta, hogy hosszú távon esetleg nem marad ott. „Hátszele” nincsen, mindenütt maga küzd magáért. Ez az egész lelkileg nagyon megviseli – becsülöm, hogy mégis mindig feláll és újra próbálja, a (sajnos, szabadon maradó) idejét pedig hasznosan tölti. Szép, 2,5 éve tartó párkapcsolata stabilizálódott mindeközben, nagyszerű párja van, aki mellette áll, velem együtt biztatja – de azért ez mégsem állapot így, hogy minden adottság mellett kénytelen az én támogatásomból élni; így családfői szerepet sem tölthet be. Az én lelki erőm sem véges. Úgy szeretnék már végre nyugalmat gyermekem sorsát illetően! Mire számíthatok anyaként? Válaszodat előre is megköszönve, üdvözlettel: Judit (60)
kérdés: J. 2017. 09. 04.  10:09 0
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Judit!

Dávidnak belső szemléletváltásra van szüksége - úgy érzem, a siker csak egy karnyújtásnyira van tőle. Sok kudarc érte,és várja előre a rosszat, és ezt megteremti magának. Szinte minden rendben van a körülményeivel, támogató a környezet - mégsem tud felnőtt életet élni. Mintha belül félne az önállósodástól(persze ez nem tudatos),a boldogság, a pénzbefogadásától. Nagyon rosszul érinti,hogy anyagi támogatásra szorul - érdemes lenne személyiség fejlesztő előadásokra elmennie, valamint szakképzett karrier tanácsadóval konzultálnia, mert valóban így elsikkad a tehetsége,blokkok alakultak ki benne. Ő későn érő típus,még nem tanult meg kiállni magáért - a külföldi munkára jó esélye van (akkor is,ha nem annyira szeretné), érdemes lenne kiszélesíteni az álláskeresést.

Szeretettel: Ariella Spirituális Tanácsadó
Ariella 2017. 09. 12. 21:06
loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hány tigrist látsz a képen? - Kevesen találják meg mindet!

Hány tigrist látsz a képen? - Kevesen találják meg mindet!

Nincs jobb módja annak, hogy használd az agytekervényeidet, mint hogy néhány rejtvénnyel és optikai illúzióval tréningezed. A fejtörők lehetnek különféle hosszúak és fajtájúak. Előfordulhat, hogy valamit meg kell oldanod, számolnod kell, vagy meg kell vizsgálnod egy képet. Más rejtvényeken meg  kell látnod, mi van elrejtve a sok mintázat és anyag között, és garantálni fogja, hogy az elméd és a látásod jobban működjön, mint valaha. Készen állsz?

Tovább »
Melyik archetípus lakozik benned? - Képes pszichológiai teszt Carl Gustav Jung elvei alapján

Melyik archetípus lakozik benned? - Képes pszichológiai teszt Carl Gustav Jung elvei alapján

Sok viselkedésforma létezik, mely akaratlanul és tudat alatt megmutat egy kis részletet a személyiségünkből. Ez visszatükrözi ízlésünket, tetteinket és magatartásunkat. Jung szerint, minden nő magában hordoz egy istennőt, pontosabban egy archetípusát, sok-sok tulajdonságot, mely visszavezethető és megtalálható a különleges görög istennőkben.  

Tovább »
7 meglepő szépség trükk, melyet könnyedén kipróbálhatsz a babahintőpor segítségével

7 meglepő szépség trükk, melyet könnyedén kipróbálhatsz a babahintőpor segítségével

A babahintőpor könnyen beszerezhető, olcsó és hosszú ideig biztonságosan tárolható. A hintőpor lenyűgöző és kedvező hatással rendelkezik, és sokféle kozmetikai célra felhasználható, amelyekre még csak nem is gondoltál. Íme, 7 hasznos trükk, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a termékből.

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép