2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szakértők

Hirdetés

Keresés szakértőink között

Szakmák szerint:

Név szerint:
Keresés kulcsszóra:

Úgy érzed, tudsz segíteni,
tanácsot adni másoknak?
Legyél Te is a Birodalom szakértője!

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Bemutatkozás  
1083 Budapest Práter u. 9. III. 15.
06/70-381-0870
attila.seress@gmail.com
http://www.agapeanum.eu
Seress Attila

Kérdések és válaszok

«« elejére      következő » végére »»

Kiegészítés

Kedves Seress Attila! Írt nekem egy választ, ha ex párom elengedem akkor felbukkan.
Kérdésem az, hogy miért csak akkor bukkan fel, ha már úgymond lemondok róla? Köszönöm szépen ezt a kiegészítést!!! Noémi
kérdés: dettohh 2014. 09. 23.  09:58 153
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Noémi!

Ez egy szellemi törvényen alapul. Az asztrális világban -ahol pl. a szenvedélyes ragaszkodás, mint lelki valóság található- minden pont fordítva van. Pl. a 69-es szám, 96-os számként értelmezendő. Ha az éntudatoddal át tudod lépni a földi és a szellemi világ küszöbét, akkor az azért lehetséges, mert az éneddel előbb szembefordultál asztrális szenvedélyeiddel. Amikor elengedünk egy ragaszkodást, az kicsit olyan, mint ha megbocsájtanánk saját magunknak. Vagyis régi énünkre kívülről, egy új szellemi pontból látunk rá. Hát remélem, kielégítő a válaszom. Ha még további kérdésed lenne, járjál utána, vagy nyugodtan kérdezzél még! Szeretettel, Attila
Seress Attila 2014. 10. 05. 22:49

Kapcsolat

Tisztelt Attila!

Multkor válaszóltad és köszönöm is,hogy máskor fogunk újra találkozni a férfival akivel volt kapcsolatom,de nem szakítottunk mert azért keressük egymást. Azt szeretném kérdezni Tőled,hogy mire írtad,hogy máskor? Köszönöm Hajnlaka
kérdés: Hanny 2014. 09. 22.  19:58 152
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Hajnalka,

azt szeretném kérni, hogy privátban zárjuk a végét, mert nem lehet mindent csak úgy a nyilvánosság előtt kitárgyalni. Én akkor úgy érzékeltem, hogy időbeli ciklikusság jellemezi ezt a kapcsolatot. Nem állandó idő(tartam), hanem ritmikus időjelleg.
sok szeretettel, szívesen, Attila
Seress Attila 2014. 09. 23. 01:39

érzem

Kedves Attila,
Mit érez a férfi velem kapcsolatban?
Peti 1977.01.13.Lesz vele valamilyen jellegű kapcsolatom?
Köszönöm válaszát Zsuzsi 1984.04.29
kérdés: zsukirinca 2014. 09. 22.  15:06 151
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Zsuzsi,
megkérdezted tőle? Semmit rólunk nélkülünk elv ezt is jelenti: ha a Petivel kapcsolatosan valamit tudni szeretnél, akkor elsőként őt kérdezd. Vagy ha -mint sejtem és tudom- nem is olyan könnyű ez -egy nő hogyan rohanhat le egy férfit-, akkor gondolj arra, minden lény elárulja saját titkait, csak jól oda kell rá figyelni. Ha kimész a kertbe, és egy kerti virágot megfigyelsz, rendszeresen, előbb utóbb érteni fogod, ki is ő valójában? Mit üzen neked az a bizonyos virág. Mennyivel inkább egy férfi.
üdv, Attila
Seress Attila 2014. 09. 23. 01:43

mi lesz?

Kedves Attila!
Az lenne a kérdésem, hogy a volt barátommal hogyan alakul a kapcsolatom?
Válaszát előre is köszönöm!
Én:Kornélia:1993. 10. 27.
Ő:Dávid: 1988. 02. 12.
kérdés: Korni27 2014. 09. 21.  20:12 150
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Kornélia,

ehhez, sajnos, tudnom kellene néhány számadatot, ami egy segítő beszélgetést feltételez. A kérdésedben egy ellentmondás rejtőzködik :) Volt barátom, írod, és kapcsolatom, írod. Egy múltbeli ügy hogy lehet jelenlegi? Általában, jobban teszi a nő, ha hagyja elmenni a férfit, hiszen akit elengedünk, az visszajön. Hadd segítsek egy matematikai, geometriai példával. Képzelj el egy egyenes vonalat, ami 1 dimenziós. Azon egy pont Te vagy, egy másik pont az a személy, akitől most nagy karma-tanítást kapsz: ez egy mozgó pont, Te fix pont vagy a vonalon. Most képzeld el, az a bizonyos másik pont nagy sebességgel kirepül a Te fix pontod közeléből. Vajon nem úgy lesz-e, hadd szaladjon ki annak az iránynak a végtelen távoli pontjába, hiszen a másik irányból azonos idő alatt visszajön Hozzád?
üdv, Attila
Seress Attila 2014. 09. 23. 01:50

Várok rá, ha van értelme

Kedves Attila,Pár éve vége lett egy viszonyomnak. Nekem az a férfi a nagy Ő. Közben Ő új életet kezdett és boldog a jelenlegi társával. Az élete szerelem, móka kacagás. Mivel fiatalabb 10 évvel úgy vagyok vele én élném az életem, de titkon várok rá. Egyszerűen Őt szerettem a legjobban. Kérem szépen mondja meg, hogy visszajön? Van ennek reális esélye akár a távolabb jövőt tekintve? Nagyon szépen köszönöm! Zsanette 1980 október 05
kérdés: hope5 2014. 09. 21.  16:53 149
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Zsanett,

sajnos, ez egy életre szóló belső titok, egy bizonyos fájdalom marad. Viszont nem kell elkeseredni, mivel ránézhetsz erre a fájdalmadra úgy is, hogy megkérdezed: Mondd, te életem fájdalma, mire tanítasz engem? Az életben öröm és bánat belső énünk nevelői. Ha tehetjük, nyilván köszönettel elfogadjuk, amit élvezhetünk az életben. Másfelől, nem élvezhetjük az életet mindig, mivel emberek vagyunk, még nem jutottunk fel az angyalfokra. Ha most az élet nem adja meg a számodra a móka kacagás minőséget: előjöhet a szépírói vénád :)
üdv, Attila
Seress Attila 2014. 09. 23. 01:55

?

Kedves Attila!

Gyerekkorom óta előfordul, hogy jós-álmaim vannak. Kisebb, de komolyabb dolgokat is megszoktam álmodni (születés/halál). Álomnaplót is vezetek. Néhány napja egy régen nem látott szerelmemről álmodtam-már régen nem álmodtam róla-és nem foglalkoztam vele. Egyáltalán nem kommunikálunk.
Egyik éjjel valami érdekeset álmodtam róla-hogy hamarosan pozitív változás történik vele kapcsolatban. Furcsa érzés kísérte az álmot-még ébredés után is. Ez jós álom volt? Eszter.1986.6.23 A másik furcsa dolog, hogy pár hete leállnak az órák a közelemben, a lámpák pislákolnak-kialszanak, a háziállatok meg rám vannak "tapadva". Valamiért vonzom őket. Ez mitől lehet?
Köszönöm válaszát.
kérdés: bogyofej 2014. 09. 20.  21:33 148
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves!

Sajnos, a nevét nem közölte, így nem tudom néven szólítani. Kicsit messzebbről ránézve a nagyon-nagyon szép történetre, mindez a Sötét Kor (Kali Juga) lejártával függ össze, illetve Krisztus megújult (éteri) jelenlétével a Földhöz közeli asztrális világokban. Az asztrális világban minden képekben, szimbólumokban áramlik, ez megfelel a Hold-szférának, és itt laknak azok a karma lények, akik az Akasha Krónikába (Univerzum/Kozmosz emlékezetébe) tesznek bejegyzéseket. Egy ilyen éjszakai ébredés a karmára (sorsba való betekintés) természetesen nappali tudatunkban nevezhető Jós-álomnak is. Hiszen, amikor alszunk, az ágyon a testünk marad az ágyon, de lelkünk (énünk és asztráltestünk) kiemelkedik az ágyból, beleszövődik az asztrális világokba. Ezért az éjszakai világ, ahol a lelked felébred, megegyezik ezzel az asztrális világgal. A még meg nem született lelkek egy része is itt várakozik pl. fogantatás környékén, de a halottak is először ebbe az asztrális világba lépnek be. A mindennapi logika, a józan ész azokat a szabályokat követi, amik a fizikai test és étertest (biológiai mező vagy információ-szerveződés) törvényei, itt minden logikusan következik az előtte lévőből (következtetési láncolat). Az asztrális testünk és énünk (lelki-szellemi mivoltunk) nem ilyen logikát követ, hanem egy asztrális logikát, az analógia törvényét (analogika). Krisztus az asztrális világokban jelenik meg étertestében, cirka 1933. óta, így a kétfajta logika, a tudományos logika és az analogika egyesül, egyé válik -ebben Krisztus új jelenlétének hatása nyilvánul meg. Az állatok lelke viszont nem a fizikai földi világban található, hanem mint állati csoportlélek, az asztrális világokban. Ha tehát éjszaka csak simán felébredsz a karmában, de ébredéskor azt magaddal tudod hozni, ez arra utal, hogy az asztráltestedből valamit beleírsz az étertestedbe, és nappali tudatodban, mint emlék jelenik meg éjszakai ágyon kívüli élményed. Ha viszont a nappali tudatod is kissé felébred az asztrális világokba, akkor nappal is behúzol valamit abból a világból, ahol - mint említettem- az állatok igazi lelke lakik. Ezért alakult ki nálad egy ilyen delejes hatás. Erre egy nagyon jó történelmi példa Kaspar Hauser élete a 19. század elejéből. Az órák, lámpák pislákolása-leállása pedig arra utal, hogy valamilyen (részben átmeneti patológiás állapot folytán), közvetlenül belelépsz, az éned behatol a fizikai erők világába, a fizikai erőteret az éned közvetlenül, mintegy mágikusan megragadja. Az állatok vonzódása az asztráltested megerősödött működése miatt van, az óra jelenségek pedig az éned ilyen hatása. szeretettel, Attila
Seress Attila 2014. 09. 21. 13:30

kapcsolat

Kedves Attila!

Köszönöm a 145-ös kérdésemre a válaszodat. Semmiképpen nem lennék harmadik!!! Sosem voltam és nem is akarok az lenni. Ha Ő nem lép ki a mostani kapcsolatából, nem lesz ebből semmi. Én arra volnék kíváncsi hogy van-e kettőnknek jövője együtt? Rajtam semmit sem lát, én nem merek kezdeményezni. Köszönöm, hogy elmondhattam ezeket, lelkileg ez is segítség! Üdv.: Kriszta 1976.01.20.
kérdés: Kriszi 2014. 09. 20.  18:28 147
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Kriszta,

felejtős ez a történet - szerintem. De ettől még a Te saját számodra jelentős tanulságokat hozhat. Pl. rájöhetsz, milyen hatásokat él át a tested, mire lehet érzékeny, ha "nem vagy leföldelve". De biztos, hogy érzékel valamit felőled, különben miért lenne kicsit zavart? Vagy lelkileg vonzódsz hozzá?
szívesen, Attila
Seress Attila 2014. 09. 21. 13:36

Válaszára!

Kedves Attila! Értem amit ír, ha már lemondok róla akkor visszajöhet. De miért működik ez így? Energiák? Köszönöm szépen a válaszát! Noémi
kérdés: dettohh 2014. 09. 20.  18:17 146
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Noémi!
Az asztrális világban, az asztráltestünk tud bizonyos szálakat odakötni valahova, pl. egy másik ember asztráltestéhez. Ez nem lehet ma tudatos, mert az emberek még nem érettek rá, hogy teljes mértékben felébredjen a tudatuk a Földhöz legközelebbi szellemi világokra (asztrális világ). A lelkünk (asztráltestünk) jellege szerint közeli rokonságban van ezzel a világgal, és amúgy az álltok lelkének helye is ez a világ, a szenvedélyeké. Amíg a szenvedély nem találja meg elégésének tüzét, ami kioltja (Buddha tanította, az élet a vágyaink miatt szenvedés), addig ég. Ha viszont belső én-jével legyőzi érzelmeit, kötődéseit, mintegy szembefordul saját magával, el tudja vágni ezt a bizonyos kötődési szálat. Amíg az a bizonyos érzelmi szál odatapad, de nem elégül ki a távolléte miatt, addig szenvedést okoz Önnek. Ha viszont ez a mágikus szál el lesz vágva, nos, akkor elmúlik a szenvedés nagy része. De ezt a fajta mágiát már nem lehet nyilvános levelekkel elvégezni. Szívesen fogadom magánúton is. A karma törvénye a magyarázat arra, hogy akit a nő elenged, az visszajön. Akit köt, de már elment, az nem jön vissza. Az érthetőséghez tartozik még a tudnivaló: az asztrális világban minden fordítva képzelendő el. Ha elvágjuk a kötést, nem elmegy, hanem visszajön. Pl. a 6-os szám 9-esnek látszik. Ezért olyan mágikus a 69-es szám.
Üdv, Attila
Seress Attila 2014. 09. 23. 02:06

kezdeményezés

Kedves Attila!
Köszönöm a gyors válaszodat a 144-es kérdésemre! Kíváncsi vagyok milyen lenne vele, de szeretném, ha ő kezdeményezne. Kezdeményez-e felém 2014-ben? Ha igen kb. mikor?
Üdv.: Kriszta 1976.01.20.
kérdés: Kriszi 2014. 09. 20.  16:46 145
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Kriszta!

Értem, értem. És Te nem "üzensz neki"? A férfiakra vadítóan hathatnak egyes esetekben az ilyenek. De belemennél a párkapcsolatba harmadiknak? Úgy érzed, izgalmas lenne egy kicsit? - Szerintem nem jó irányból teszed fel a kérdésedet. Az a reális kérdés, vajon tudod-e leplezni saját tested üzeneteit?
Üdv, Attila
Seress Attila 2014. 09. 20. 18:02

kapcsolat

Kedves Attila!

Segítségedet szeretném kérni szerelmi témával kapcsolatban,van egy munkatársam Tamás,akivel régebben ismerjük egymást. Jelenleg kapcsolatban él. Szeretném tudni mit érez irántam szokott e rám gondolni esetleg szeretne többet mint pusztán kollegiélis kapcsolat vagy nem akar semmit tőlem. Nagyon furcsa a viselkedése velem, nem tudom hova tenni. Néha úgy tesz, mintha nem is ismernénk egymást. Szóval van e terve rám nézve a jövőben? Köszönettel: Kriszta 1976.01.20.
kérdés: Kriszi 2014. 09. 20.  13:13 144
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Kriszta,
jó, hogy megkérdezted ezt, mivel valóban van valami a zavart viselkedés mögött. Szívesen lenne veled, persze ezt jól érzed, vagy igazából Te is ezt szeretnéd? Viszont érzi, túl sok bonyodalom származna belőle. Kíváncsi vagy rá, milyen lenne vele?
Üdv, Attila
Seress Attila 2014. 09. 20. 15:21

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

A bölcs és megvilágosodott Buddha ezúttal a csillagjegyeknek intézi az üzeneteit. Vajon mi életed legfőbb kihívása, amivel szembe kell nézned, és amivel akár egész életedben is küzdhetsz? A nagymester kiolvasta a csillagjegyedből és most felhívja rá a figyelmedet, hogy tudatosan nézhess vele szembe!

Tovább »
10 női gesztus, melynek képtelenek ellenállni a férfiak - Őszintén felsorolták!

10 női gesztus, melynek képtelenek ellenállni a férfiak - Őszintén felsorolták!

Mitől szexi egy nő? Nos, Drága Hölgyeim, azt hiszem, darázsfészekbe nyúltam ezzel a témával, ugyanis ez egyben megfoghatatlan, ám rendkívül egyszerű is. Születésetektől fogva bennetek rejlik, de nem mindig tudjátok, hogyan kell ezt használni. Íme, azok a dolgok, melyek egyszerűen ellenállhatatlanná tesznek titeket a szemünkben.

Tovább »
Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Mit mos el az életedben a közelgő őszi eső? - A hatalmas Tefnut istennő elárulja!

Az egyiptomi Tefnut az eső, a víz, a harmat, a földön található minden nedvesség, és általuk a termékenység istennője, aki ezúttal azt jövendöli meg, ha tudni szeretnéd, hogy mit fog elmosni a közelgő őszi eső az életedben. Talán a bánatot, a rossz időszakot vagy a régi dolgokat? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép