2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szakértők

Hirdetés

Keresés szakértőink között

Szakmák szerint:

Név szerint:
Keresés kulcsszóra:

Úgy érzed, tudsz segíteni,
tanácsot adni másoknak?
Legyél Te is a Birodalom szakértője!

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Bemutatkozás  

06/70/4321-994
egeszsegtudatossag@gmail.com
http://egeszsegtudatossag.gporta...
Olajos Erika

Kérdések és válaszok

«« elejére      következő » végére »»

rohamos romlás

Kedves Erika!poly neutrophátiára valami javaslat? Roppant idegesitő ez az örökös érzés hogy vmi mászik rajtad vagy hajszál van rajtad vagy bogarak mászkálnak. Nem élek otthon vmi olyasmi kell amit itt kint (No-ban) is ki tudok vitelezni itt az orvosok nagyon rosszak amit tudok az egészről a netről szedtem le, a diagnózison kivül semmit nem csinálnak. Köszi a választ. Krisztina
kérdés: tberiini 2015. 07. 07.  22:16 154
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Krisztina!

A polyneuropátia más betegségek szövődményeként is kialakulhat, így az alap betegségből kellene kiindulni. De ennek hiányában, a bőr, mely a külvilággal való kapcsolatra mutat rá, arra gondolok, hogy mivel külföldön él, az alap gond ebben rejlik. Meg kéne vizsgálnia, hogy milyen a kapcsolata az emberekkel, miért idegesíti ha valaki közeledik ön felé? Ezen kívül fontos lenne, hogy feltegye a kérdést önmagának, ÉN akarom, hogy így legyen, vagy valaki, vagy egy helyzet kényszerít rá, ezért úgy érzi, hogy nincs választása, s mint áldozat éli meg a mostani helyzetét?
Ha valójában nem ezt szeretné, akkor legalább adjon meg egy időpontot, adjon haladékot önmagának, s akkor már megváltozik a helyzet, mert önként vállalja, és kiléphet az áldozat szerepből. S akkor már a környezetére is másképpen nézhet.
Üdv:Erika
Olajos Erika 2015. 08. 19. 20:03

érd.

Kedves Erika !
Sok trauma ért az elmúlt években.Vannak dolgok amellyen nem tudok túllépni,mert nem tudom az okát.Van egy személy aki miatt történt mindez,akiben a mai napig ártó szándék lakozik felém írígységből. Mária 1957 Ezt a blokkot mely létezik ,hogyan lehet feloldani,lezárni,kizárni ..Megköszönöm előre is válaszát .Üdvözlettel.
kérdés: Bogi1957 2015. 07. 07.  10:59 153
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Mária!

Mivel nem írt nekem arról, hogy milyen betegsége van, így csak arra gondolhatok, hogy nem nekem íródott a levele. De nem hiszek a véletlenben, ezért próbálok segíteni.A blokkok okozhatnak különböző betegséget, de ezeket önmagunkban belül kell keresni, okozhatnak mások is ártó szándékkal bajt nekünk, de akkor is befelé kell fordulni és megkeresni az okát, hogy miért vagyok gyenge, miért vagyok érzékeny mások gondolataira, cselekedeteire? Miért engedem meg, hogy mások bántsanak? Miért vagyok áldozat?
Ha ezen az úton szeretné megoldani a gondjait, szívesen segítek!
Üdvözlettel: Erika
Olajos Erika 2015. 08. 19. 19:04

Egésség!

Kedves Erika!!
Szeretném megkérdezni, hogy myomából kilehet-e gyógyulni? Az orvosok azt mondják csak akkor kell csinálni vele valamit ha gondot okoz. 4-éve van ,azóta sok a gond vele ,de nem veszik figyelembe, mi tévő legyek, Már a csontjaim a jobb karom annyira fáj ,szinte sírok. Ez egy rossz indulatra vezethet? Mi tévő legyek?
Üdvözlettel ! Maya
kérdés: Maya66 2015. 01. 13.  16:06 152
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Maya!

A mióma egy megkövesedett gondolkodási mintát mutat. Talán valamikor régen, talán gyerek korban történt valami, amiért önmagát okolja. Nem tud megbocsájtani önmagának, lehet, hogy mások hibáztatják és ezt hitte el. Már meg sem kérdőjelezi ennek hitelességét?

Olajos Erika 2015. 08. 19. 18:51

Fogfájás

Kedves Erika! A problémám az, hogy kb. egy hete nagyon megfájdult az egyik fogam, és egy másik is, pontosabban egy fognak a helye. Akkor nem tudtam orvoshoz menni és egész héten nem sikerült. Erős fájdalomcsillapítót szedtem és elkezdtem magam gyógyítgatni, mentális technikákkal, vizualizációval. A meglepő az, hogy három és fél napja csak időnként fájogat, de azt egy hegyikristállyal el tudom mulasztani. Ez furcsán hangozhat, mégis ez a helyzet. Úgyhogy most már napok óta nem kellett gyógyszert bevennem. Kicsit azért fáj, de csak ha összeérintem a fogaimat. Persze nem arról van szó, hogy egyáltalán nem akarok elmenni fogászhoz, egyszerűen csak segíteni akartam magamon. Ugyanis időközben a másik oldalon is érzek érzékenységet, és ez felveti bennem, hogy hosszú távon megoldás az, ha szép sorban minden fogamat - ráadásul mind tömve van - gyökérkezelik? Nem lenne jobb tudni, hogy mégis miért van ez az egész, hogy a fogprobléma lelkileg mit jelent, mire figyelmeztet? Ezt szeretném megkérdezni. Bár a családomban nem reklámozom ezt a kérdést, mert általában mindenki azt gondolná, csak a fogászt akarom elkerülni és mindez hülyeség, de mire megyek egy-két gyökérkezeléssel, ha később bármelyik további fognál előjöhet a dolog? Nem akarom elveszíteni a fogaimat? Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikerült a levelem, köszönöm a választ és minden jót kívánok, üdvözlettel Veronika.
kérdés: locspocs 2014. 07. 06.  03:53 151
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Veronika!
A fogak szimbolizálják a függőséget és függetlenséget. Egy fajta védelmi rendszer is, hiszen összeszorításukkal megakadályozzuk, hogy valami be- vagy kijusson. Többnyire az Anyával való kapcsolatra mutat rá, de lehet más is aki esetleg akadályozza abban, hogy önmaga oldja meg a problémáit, vagyis Önmaga rágja át, döntse el, hogy mit szeretne.
Tegye fel magának a kérdést:
Miért hagyom, hogy mások beleszóljanak az életembe?
A fájdalom, amely már fantom fájdalom, önbüntetés is, lehet, hogy önmagát ostorozza azért, mert a gondolatai lázadoznak? S ezeket fájdalmasan, összeszorított fogakkal tartja vissza?
Mindenki szeretetre vágyik, és érzem, hogy Önt is szeretik, s ezért a szeretetért nem kell mindig megfelelni, engedje, mutassa meg önmagát, legyen szabad!
Olajos Erika 2015. 08. 19. 18:32

alergia


Kedves Erika

Nevem Melinda es Romaniabol Arad varosabol irok onnek es 35 eves vagyok egy par ev ota kuszkodok alergias bor kiutesekkel. Voltam mar orovosoknal de igazan okot nem talalnak ra. A bor kiutesek eltunnek majd elojonnek on szerint mi lehet az oka?
Komoly egeszsegugyi problemarol lehet szo?
Valaszat nagyon varom es nagyon szepen koszonom.
Tisztelettel,
Melinda
kérdés: melindakiss 2014. 06. 03.  14:42 150
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Melinda!

Az allergia az immunrendszer betegsége, túlzott reagálás a külső hatásokra, a bőrön megjelenő kiütések mutatják, hogy a környezettel, vagyis a társ- baráti kapcsolatokkal szemben túlzott érzékenység lépett fel. Lélek szinten javaslom, hogy tegye fel magának kérdést, hogy mi az amitől fél? Mikor történt az életében valami, amikor elveszítette a bizalmát? Miért fél kimutatni az érzéseit?
Köszönöm kérdését! Erika
Olajos Erika 2015. 08. 19. 09:30

Csontkinövés

Kedves Erika!

A jobb lábfejem belső oldalán elkezdődött egy csont (bütyök) képződés. Mivel egy fél éve észrevettem és rendszeresen kenegettem különböző krémekkel, így nem fejlődött ki teljesen. Egy hete viszont úgy látom, hogy a bütyök nagyobb lett és nem szeretném ha tovább "fejlődne". Mivel tudom, hogy korábban saját magától visszahúzódott (szinte teljesen), így szerintem van rá esély, hogy most is jobb lehet... Arra lennék kíváncsi, hogy mi ennek a "betegségnek" a lelki háttere, illetve megoldási lehetősége?

Köszönettel:
Ági
kérdés: Smiley83 2014. 04. 04.  14:06 149
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Ági!
A lábfej szimbolizálja, hogy a saját utunkat járjuk-e? Ha egy bütyök megjelenik,el kell gondolkozni rajta, hogy ki vagy mi tesz satuba, szorításba, aki, ami gátolja, hogy haladj a céljaid, álmaid felé?
A megoldás benned van!

Erika
Olajos Erika 2015. 08. 19. 09:24

menstruáció

Kedves Erika!
Én 45 éves vagyok ,rendszeresen járok nőgyógyászhoz ,idáig minden nőgyógyászati problémát megoldott a nőgyógyászom ,de a mostanira nem kaptam igazán segítséget .Párhónapja menstruáció alkalmával magas lesz a vérnyomásom nagyon fáj a fejem hányingerem van ,hányok annyira rosszul érzem magam ,hogy nem tudok dolgozni .A körzeti orvos írt fel eseti vérnyomás csökkentőt és fejfájás csillapítót ,de nem hatnak . Mit tehetnék ?
Válaszát előre is köszönöm!
kérdés: tund69 2014. 03. 21.  10:41 148
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Tund!
A szív a keringési rendszer központja, a szeretet szimbóluma. A vér a szeretet áramlását szimbolizálja. A szív önmagunk, lényünk központja is, ide mutatunk, ha magunkról beszélünk. A vérnyomás a ránk nehezedő nyomást, feszültséget mutatja meg. Így pl. stresszes, érzelmileg felfokozott helyzetekben a vérnyomás emelkedik, ilyenkor nem jutnak kifejeződésre, nem nyilvánulnak meg a fortyogó érzések. Köztudott, hogy a menstruációs ciklus alatt felszabaduló hormonok befolyással vannak a lelki állapotra, a hangulatra és a viselkedésre. Így minden tudat alatti sérelem, bosszúság, neheztelés felfokozódik és szeretnének utat törni maguknak. S erre utal a hányinger, hányás is, mert van valami, amit nem tud megemészteni, nem tud elfogadni, befogadni.
Amit javaslok, hogy gondolja végig, mi az ami bántja? Lehet, hogy már lenyomta a tudatalattiba? Mert annyira elfojtja, hogy nem akar tudomást sem venni róla. Pedig elérkezett az idő, hogy helyére tegye a dolgokat. Engedjen utat az érzéseinek, sírjon, dühöngjön (kispárna ütögetése) majd engedje el az érzést, váljon megértővé, elfogadóvá. Bocsásson meg é tanuljon az esetből.
Kérdése megtisztelt!
Üdv: Erika
egeszsegtudatossag.gportal.hu
Olajos Erika 2014. 03. 27. 17:20

Baj a lányom körül

Kedves Erika!
Lányom 21 éves, 7 éve halt meg a Mamája, akit nagyon szeretett,és 6 éve az imádott bátyja. Azóta mindenféle betegség eléri, most krónikus arcüreggyulladást állapítottak meg. Folyamatosan szédül, szervi okot nem találtak.Mindenre alergiás (pollen, állatszőr),és már az élesztőre is.Pszichés problémái is vannak.Senkivel nem képes hosszabb ideig együtt lenni.Váltogatja a férfiakat, mint más a fehérnemüt.Bárkivel, bárhogy és sajnos ezt a férfiak ki is használják, ha szólok neki, akkor megsértődik és én leszek a legrosszabb.Duzzog, morog, hisztizik és a következő pillanatban bújik, mint egy kiscica.Képtelen vagyok kezelni ezeket a dolgait.De segítenem kell neki, mert a lányom és imádom.
Kérdésem, hogy tudnék segíteni neki?
Válaszát előre is köszönöm.
kérdés: karpatias 2014. 02. 28.  21:48 147
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Tisztelt Kérdező!

Az arc az első mely a külvilággal találkozik. Minden érzelmünk, gondolatunk megmutatja magát, akarva, akaratlanul. Az arcüreg gyulladása utal arra, hogy folyamatosan harcban van a külvilággal, a róla kialakított képpel. Az allergia is azt szimbolizálja, hogy az ártalmatlan, apró dolgokat is fenyegetettségnek éli meg, s ez a félelmeivel, szorongásaival függ össze, mely a magánéleti kapcsolatok diszharmóniájához vezet. A gyermekkori traumák elsősorban az érzékszervekre hatnak, ilyenkor általában becsukják, bezárják, (megbetegedik), a szem, a fül, hogy ne lássák, ne hallják a körülöttük történő valóságot, s így saját belső álomvilágukba menekülnek. A szédülés központja a fülben van, s ez a megoldatlan lelki konfliktusokra utal. A kiegyensúlyozatlanság innen ered. Az elakadás abban rejlik, hogy fél közel engedni magához másokat, fél attól, hogy megszereti őket majd elhagyják, ezért inkább ő lép előbb, ezzel védelmezi önmagát, lelkét. Pedig nagyon vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen, ezért próbálkozik. Amit javasolhatok első lépésként, hogy ÖN mint PÉLDAKÉP, gondolja végig, hogy ÖN mennyire volt képes feldolgozni, elfogadni a történteket és mennyire képes más embereket a közelébe engedni, szeretni és szeretve lenni?
Ha ezek önben már rendben vannak, csak akkor képes a lányának is segíteni! Írjon és szívesen segítek önnek és a lányának feldolgozni és feloldani a történteket.
Kérdése megtisztelt!
Üdv: Erika
Olajos Erika 2014. 03. 03. 17:30

Köszönöm

Tisztelt Erika!
Nagyon szépen köszönöm válaszodat.
kérdés: jómagam 2014. 02. 22.  21:39 146
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Nagyon szívesen!

Remélem segítettem!
Olajos Erika 2014. 02. 23. 15:25

Válfájdalom

Kedves Erika!
Nagyon sokat fáj a vállam szeretném megkérdezni hogy a munkán kívül
lehet valami más oka is. Köszönöm
kérdés: jómagam 2014. 02. 18.  18:28 145
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Kérdező!

A vállon viseljük életünk, sorsunk súlyát, itt mutatkozik meg, hogy családunk, munkánk, felelősségünk, kötelességünk milyen nehézségeket ró ránk. A váll a cselekvés egyik központja, hiszen, indul indul ki minden amit a kezeinkkel teszünk. A agy akarata és a szív érzelmi energiája a vállon keresztül jut el a kezekhez, az az eszerint teszünk meg dolgokat. A fájdalom megmutatja, hogy ez blokkolva van, illetve nehezítve. Mivel az agy érvényesíti akaratát (kötelesség, kell, muszáj), pedig a szív már mást tenne vagy nem tenne, így ez a harc okozza a fájdalmat. Meg kéne vizsgálni, hogy van-e lehetőség arra, hogy a kötelességeidből valaki más is kivegye a részét? S azt is, hogy a szíved szerinti cselekedeteidet végre figyelembe vedd! Vagyis GONDOLJ VÉGRE MAGADRA! TEGYÉL VÉGRE MAGADÉRT IS!
Kérdése megtisztelt!
Üdv. Erika
egészségtudatosság.gportal.hu
Olajos Erika 2014. 02. 20. 08:56

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Dörzsöld meg a cica harmadik szemét!

Dörzsöld meg a cica harmadik szemét!

A macskák önállóak, igazi egyéniségek, és főként, nem következetesek. Abban is hasonlítanak egymásra, hogy imádják, ha a gazdi masszírozza őket. De hogyan lehet megmasszírozni egy macskát? Megmutatjuk.

Tovább »
Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ugyanannak a cipőnek a mindennapi viselete egészségügyi kockázatot rejt - Tudd meg, mit tehetsz ellene

Ha rátalálsz álmaid lábbelijére, valószínűleg le sem akarod venni többé a lábadról. Ám ennek - noha nem is gondolnád - bizony vannak hátrányai, már persze, ha nem teszed tönkre őket még ezelőtt. Ha ugyanazt a lábbelit viseled naponta, akkor ennek sajnos egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat, vagy ellentétes érdekek, esetleg egy hirtelen ötlet felbukkanása hoz váratlan fordulatot életünkben.

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép