2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szakértők

Hirdetés

Keresés szakértőink között

Szakmák szerint:

Név szerint:
Keresés kulcsszóra:

Úgy érzed, tudsz segíteni,
tanácsot adni másoknak?
Legyél Te is a Birodalom szakértője!

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Bemutatkozás  
Budapest
06/20/220-2872
gatidora@gmail.com
http://www.gatidoraeskuvo.eoldal.hu
Gáti Dóra

Kérdések és válaszok

     

fényfüggöny

Kedves Dóra!

Szeretném a segítséged kérni egy számomra fontos dologban!
Esküvőm lesz tavasszal és szeretnék mindent magam megtervezni,megcsinálni.A hátunk mögé szeretnék fényfüggönyt, de nem tudom hol tudnék venni igazi fényfüggönyt. Valami tanácsot tudnál adni hol keressem? Mire kell figyelnem a vásárlásakor?

Köszönettel:
Hajnácska
kérdés: hajnácska 2010. 11. 24.  21:43 6
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Hajnácska!

Az oldal szabályai miatt itt nem ajánlhatok Neked konkrét szolgáltatókat, ha mindenképpen erre lenne szükséged, kérlek keress meg magánban.

Egyébként mindenképpen fénydekorációval foglalkozó üzletben keresd, ott biztosan tudnak segíteni a legmegfelelőbb fényfüggöny kiválasztásában.

Szerintem bármely beltérre (de akár kültérre is) ajánlott fényfüggöny megfelelő lehet, viszont az ilyen dekoráció esetében nagyon fontos az elhelyezés, erre kell figyelned. Olyan helyre kell kerülnie, ahol megfelelően érvényesülhet és be tudja tölteni a dekorációs szerepet.

Üdv,
Gáti Dóra
Gáti Dóra 2010. 11. 26. 22:05

kérdés

Kedves Dóra!

Én egy 19 éves lány vagyok. Körülbelül 1,5 éve nem volt senkivel nemi kapcsolatom. 1,5 év után lefeküdtem egy sráccal, de nekem nagyon fájt az együttlét? Ez mitől lehetséges? Mit tegyek, hogy legközelebb ne fájón?? Segítségedet előre is köszönöm.

üdv:. Andi
kérdés: andibaby 2010. 11. 21.  22:09 5
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Andi!

Ezügyben nem tudok Neked segíteni, kérlek fordulj nőgyógyászhoz.

Üdv,
Gáti Dóra
Gáti Dóra 2010. 11. 21. 23:15

hüség

Szia a férjemmel lassan 8éves házasok vagyunk azt szeretném tudni hogy van-e más kapcsolata növel rajtam kivül köszönöm Anna
kérdés: oberna 2010. 09. 24.  10:17 4
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Anna!

Sajnos ebben a kérdésben nem tudok segíteni Neked. Azt javaslom fordulj esetleg párkapcsolati tanácsadóhoz.

Üdvözlettel:
Gáti Dóra
Gáti Dóra 2010. 09. 24. 12:54

esküvő délben

Kedves Dóra!

Az alábbiakban szeretném a segítségedet kérni. Párommal jövő szeptemberben szeretnénk tartani az esküvőnket, már a helyszín is megvan. A problémám csak annyi, hogy a szertartást délben szeretnénk megtartani. Arra viszont nincsen semmi ötletem, hogy a vendégeket hogyan lehetne "lefoglalni", illetve mi legyen az ütemterv. Hisz normál esetben a szertartás délután van, utána vacsora, majd éjfélkor általában svédasztalos étkezési lehetőség.. A déli időponthoz szeretnénk tartani magunkat.

Köszönöm előre is
Emese
kérdés: Kassathu 2010. 08. 31.  21:18 3
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Emese!

Először is gratulálok az esküvőtökhöz és sok boldogságot kívánok Nektek!

A déli időpont többféleképpen is megoldható a vendégek „lefoglalása” szempontjából. Nem tudom, hogy lesz-e templomi esküvő, de ha csak a polgárit vesszük és utána jön a fotózás, a vendégek érkezése a fogadás helyére, akkor kb. 2 óra körül lesz mindenki helyben. Ekkor kerülhet sor a beszédekre is, ez Tőletek függ, hogy hány embert kértek fel, illetve milyen hosszú beszédek lesznek (ezzel is nyerhettek némi időt).

Innentől vagy díszebédet tartotok és utána jöhet este a torta és belefér az éjféli büfé is.

A másik lehetőség, hogy egy kisebb állófogadást rendeztek welcome drinkkel és különböző étvágygerjesztő falatokkal. Ebben az esetben 6 óra táján már lehet vacsorázni és onnantól megint jöhet a klasszikus menetrend (10 óra körül torta, majd éjféli büfé).

Esetleg harmadik verzióként azt tudom elképzelni, hogy svédasztalos étkezést szerveztek, ami a vendégek érkezése után akár azonnal (de később is) kezdődhet, és utána már nem lesz külön díszétkezés. Ebben az esetben viszont nagyon körültekintően kell meghatározni az ételek mennyiségét, hiszen a vendégek valószínűleg többször is „rájárnak” majd.

Ezekívül mindenképpen javasolnám, hogy kérjétek vőfély vagy ceremóniamester segítségét (az esküvő stílusától függően), aki az üres időben lefoglalja és különböző játékokkal szórakoztatja a vendégeket (és persze Titeket is).

Remélem tudtam Nektek segíteni, ha további kérdésetek van, szívesen válaszolok akár magánban is.

Üdvözlettel,
Gáti Dóra
Gáti Dóra 2010. 09. 01. 10:55

egyetem

Kedves Dóra!

17 éves vagyok és jövőre kell választanom hogy hol tanuljak tovább.Érdekelne az esküvő-ill.rendezvényszervezés.Szerinted hova kellene beadnom a jelentkezésem?Egyetemre mehetek?Te szereted a munkád? Ha igen, miért?Meg lehet belőle élni?Akár külföldön is. Előre is köszönöm a segítséged:)

Vivi
kérdés: Viviii 2010. 08. 03.  20:25 2
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Vivi!

Az esküvőszervezést külön nem tanítják felsőoktatásban. Ha kifejezetten ezt szeretnéd tanulni, akkor léteznek nagyon jó tanfolyamok az ország egész területén. Erre vonatkozóan találsz infókat a neten, sajnos konkrétan nem reklámozhatok itt senkit az oldal szabályai miatt.
Ha mindenképpen szeretnél továbbtanulni, akkor javaslom nézz utána, mely szakokon van lehetőség rendezvényszervezés szakirányt választani. Véleményem szerint valamilyen idegenforgalmi szakon érdemes próbálkoznod, de választhatsz OKJ-s rendezvényszervező képzést is.

Én nagyon szeretem a munkámat, mivel szeretek szervezni, és emberekkel foglalkozni, és az esküvőn látni a megelégedett ügyfeleket és az elbűvölt vendégeket. Persze vannak idegtépő időszakok, de ha az ember át tudja vészelni, akkor ez a munka nagyon szórakoztató.

Kezdőként nem biztos, hogy meg lehet belőle élni, de ha beindul az üzlet, akkor úgy gondolom, hogy igen, lehet rá támaszkodni.

Külföldön abból a szempontból jobb a helyzet, hogy ott már nem tekintik luxusnak az esküvőszervezőt, sőt teljesen elfogadott az alkalmazása. Nálunk még úgy gondolják, hogy jelentősen növeli a költségeket és ezért nem szívesen választják ezt a szolgáltatást. Ugyanakkor eléggé telített a piac (hiszen divatszakmáról beszélünk), nem könnyű a semmiből érkezve, ismeretlenként talpon maradni.

Remélem tudtam Neked segíteni, de ha még maradt kérdésed, akár magánban is írhatsz, szívesen válaszolok.

Üdv,
Gáti Dóra
Gáti Dóra 2010. 08. 05. 10:08

Virág

Kedves Dóra!
Lehet kissé szokatlan kérdéssel fordulok hozzád, mivel látom, hogy esküvőszervező vagy, mégsem csak ezzel kapcsolatban kérdeznék.
A virágokról lenne szó, melyik virág(ok) jelképeznék az anya- gyermek elszakíthatatlan kapcsolatot? A virág színének is nagy jelentősége van úgy olvastam.
Köszönöm előre is a válaszodat!
Üdv.
Berni
kérdés: berni0205 2010. 03. 23.  10:58 1
Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!Szavazz a kérdésre!
Kedves Berni!

Nem szokatlan a kérdés, egyre többen foglalkoznak a virágok jelentésével. (Esküvőkön is fel szokott tűnni a téma, a menyasszonyi csokor összeállításakor.) Az orgona (főleg a lila) jelképezi az anyaságot, illetve azt a mágiát, amely az anya és gyermek viszonyát áthatja. Nem véletlen, hogy anyák napján is nagyon népszerű.
Ezen kívül – bár nem virág –, de a moha az anyai szeretet és jótékonyság szimbóluma.
Remélem tudtam segíteni Neked.

Üdvözlettel:
Gáti Dóra
Gáti Dóra 2010. 03. 23. 11:33

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép