REJTÉLY-MISZTIKA

7 sokkoló ókori mágia, amelyben még ma is hisznek az emberek

Egy meggyilkolt ember sírjára kell rakni az agyon tűzdelt vudubabát, angyalidézés libazsírral, szkarabeuszos szerelmi bájital. Ha nem is pont ugyanezekben, de a modernebb megfelelőikben minden bizonnyal még ma is hisznek az emberek. Ma már talán senki nem fog varázslat útján eltenni mást láb alól, ellenben a szerelmi bájitalok és vudu mágiák virágkorát éljük. De ez a 7 sokkoló ókori mágia mégiscsak erős!

Láthatatlanság varázs

A láthatatlanság, mint kiderül, nem olyan bonyolult. Egy 1700 éves varázslat szerint mindössze annyit kell tenned, hogy a következő szavakat mondod: "Assesouo, homályosodjon el minden férfi és nő szeme mikor én megyek, hogy elérjem, amit akarok!”
Ezután áztasd be a következő összetevőket: olajat krokodil trágyával és dörzsöld be vele az arcodat. Aki a varázslatot leírta, minden kétséget kizáróan hitt a sikerben. Hát, igaz, ami igaz, ha valahol megjelenik krokodil ganéval az arcomon, az tuti, hogy mindenki látása elhomályosul majd a könnyektől. Lehet, önként adnák oda a helyüket a buszon vagy pénzt a bankban. Bár lövésem sincs, hogy az Állatkert ingyen és bérmentve odaadja-e, vagy magától a krokitól kell-e szereznem a matériát.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL