REJTÉLY-MISZTIKA

7 sokkoló ókori mágia, amelyben még ma is hisznek az emberek

Egy meggyilkolt ember sírjára kell rakni az agyon tűzdelt vudubabát, angyalidézés libazsírral, szkarabeuszos szerelmi bájital. Ha nem is pont ugyanezekben, de a modernebb megfelelőikben minden bizonnyal még ma is hisznek az emberek. Ma már talán senki nem fog varázslat útján eltenni mást láb alól, ellenben a szerelmi bájitalok és vudu mágiák virágkorát éljük. De ez a 7 sokkoló ókori mágia mégiscsak erős!

Isten hívása

Mármint a számát én sem tudom, bocsi.

Ha legközelebb válaszokra lenne szükséged az életeddel kapcsolatban, csak kövesd ezeket az egyszerű lépéseket, kényelmesen az otthonodból és hívd meg az Istent.
Szóval, tégy egy olívafából készült asztalt a szoba közepére és takard le. Tégy az asztal alá négy téglát és helyezz rá égő agyagfüstölőt, amire dobj egy kis libazsírt és mirhát. Közben kiabáld, hogy: „Hívlak téged, aki a láthatatlan sötétségben ül!" És így folytasd: "Küld el nekem ma éjszaka Zebourthanunen arkangyalt!" Ezt ismételd meg háromszor, és hajnalig várj ott csendben az asztalnál. Nem árt, ha van kéznél egy energia ücsi. De ha jól csináltad, megjelenik a nevezett angyal, kinek a lábán van az orra,( ne is kérdezd miféle angyal az ilyen) és olyan titkokat árul el neked az emberiségről, amit másképp sosem tudhatnánk meg. (Na de kit érdekel, ha a személy ügyeimről akarok érdeklődni?) Ám miután elment, írd le a vágyaidat, vagy a kérdést, amit tudni szeretnél, majd olvasd fel óránként és tedd a papírt téglákra. Előbb utóbb teljesen a kérésed vagy megkapod a válaszokat.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL