PASISZEMMEL

5 jel, hogy a pasi csak ágyba akar vinni - Őszintén beismert pasivallomás

Képzeljétek el drága Hölgyeim, hogy találkoztok egy igencsak jóképű pasival, aki tetszik nektek és kétség kívül az ő részéről is van érdeklődés, csakhogy nem más, mint a testetek iránt. Az, hogy egy férfi sármos, udvarias, nem garancia a közös jövőre vagy a komoly kapcsolatra: mindig fennáll a veszélye annak, hogy ti magatok nem tetszetek neki annyira, mint a testetek.

 

Vajon csak az ágyba akar cipelni? – gondolom, sokatokban felmerült ez a kérdés egy friss kapcsolat elején. Ahhoz azonban, hogy megkapjátok a választ, gyakran elég, ha figyeltek a jelekre, melyeket legtöbbször figyelmen kívül hagytok. Íme, 5 jel, amelyből megtudhatjátok, hogy ez a történet soha nem folytatódik a hálószobán túl. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Sosem találkoztatok a barátaival

Időnként megemlíti, hogy siet, mert beül valahova a barátaival, már ott áll előttetek felöltözve és úgy surran ki a kocsihoz, hogy meg sem várja, hogy szóhoz jussatok. Mikor azonban ti mentek át hozzá egy laza kis délutánra vagy estére, természetesen senki más nincs ott rajtatok kívül, sőt nem is emlékeztek arra, hogy valaha is meghívott volna titeket egy buliba vagy bárhova. Nem ismeritek a barátait, ahogyan a haverok sem tudják, ki fia, borja vagytok: a tökéletes taktika arra, hogy bármikor lelépjen, ha úgy tartja kedve.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL