PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak nem akarnak tudni szeretkezés előtt - Nyíltan színt vallottak!

Szerző:
Szabó Anna
A túlzott őszinteség néha nem kifizetődő, sőt, a párkapcsolatban vannak olyan információk, melyeket jobb titokban tartani a férfiak előtt. Inkább hagyjátok, hogy elbűvölje őket a titokzatosságotok, nem kell minden élményről szükségszerűen beszámolni, különösen a korábbi szexuális élményekről nem.

 

Elárulok egy titkot Drága Hölgyeim! Mi, férfiak gyakran égünk versenylázban, és szinte szenvedünk a versengéstől, de főként a teljesítményünk az, ami gyakran szorongást okoz. Még a legnagyobb ’macsók’ is táplálnak egy kis bizonytalanságot, ha erről a témakörről van szó, ezért nem érdemes a rábízni a partnerre azokat a „titkokat”, melyek a korábbi szexuális élményekből származnak. Inkább hagyjátok, hogy az első alkalom csodás legyen. Arról nem beszélve, hogy ügyesen úgy kell intézni a dolgokat, hogy a partner betölthesse az „erősebb nem” szerepét, anélkül, hogy lelepleződne. Ez az a titok, amit a nők generációkon keresztül őriztek, és amelyet nektek, „modern nőknek” is használnotok kell. Mivel alapjában véve minden férfi az első akar lenni álmai nője életében, segítségképpen mutatok 5 dolgot, melyről alapvetően nem akarunk tudni.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

pasiszemmel szerelem pasik párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL