PASISZEMMEL

10 hely, ahol a férfiak leginkább imádják az érintésedet – Ők maguk árulták el a titkot!

Szerintem mindig fontos elmélyíteni a fizikai intimitást egy párkapcsolatban, annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk a párunkhoz. Manapság egy párkapcsolat sem képes túlélni, ha nincs benne intimitás – érzelmi és fizikai szinten is. Pont ezért nem szabad félni attól, hogy megérintsétek a párotokat – itt-ott, és ne becsüljétek alá a gyengédségre való igényét sem, Drága Hölgyeim!

Igenis szeretjük az apró cirógatásokat, az árulkodó pillantásokat, a gyengéd érintéseket, a szenvedélyes csókokat és a szoros öleléseket. Ezek mind a szeretet fizikai manifesztációi, amiket sosem kell szégyellni vagy visszafogni. Legyetek hát kreatívak, és rázzátok fel a dolgokat! Valószínűleg már tudjátok, mi hozza izgalomba a kedvest, és mik a gyenge pontjai. Használjátok ki ezeket!

Az alábbi listában azonban mutatok néhány olyan helyeket, ahol biztosan nyert ügyetek lesz, ha megérintitek őt, és fellobbantjátok az intimitás lángját.
 

8. Futtassátok végig a kezeteket a belső combján

Ez a gesztus hihetetlenül fel képes tüzelni bennünket. Ha a kezeteket, az ujjaitokat, lábfejeteket, ajkatokat vagy a nyelveteket végig futtatjátok a combján, egészen megvadul tőle. Azt sugalljátok vele, hogy szeretnétek feljebb is kacérkodni vele, csak még „szégyenlősök” vagytok hozzá. Bosszantó, de egyben ingerlő is.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL