DIVAT

Tavaszi inspirációk

Szerző:
Szabó Anna
Idén a tavaszi kollekciók között sokféle stílus jelent meg. A kozmopolita nők elegáns és luxust sugárzó kollekciói mellett a latin hangulatú Miami, Rio és Sao Paulo inspirációk is helyet követeltek maguknak.

 

Noblesse

A Noblesse stílus egy igazi kozmopolita kollekció, az intellektuális és magabiztos városi nő trendje. Csinos, nőies, luxust sugárzó és dinamikus. A kollekció alap ruhadarabjai a lágy anyagokból készül sarouel-nadrágok, nemes denimből készült kaprinadrágok, valamint a fényes szaténból készült sortok. A kollekció elmaradhatatlan részei az elegáns, nőies, nyomott mintás ruhák és az overálok.

Miami

A Miami kollekció a 80-as évek szexi hangulata által inspirált nőies és rafinált, könnyű viselet. Színvilágát tekintve dominánsak a kékek, a mosott színek, és a lágy árnyalatok és fakult hatást keltő pasztellszínek. A Miami kollekciónál visszaköszönnek a fehér és pasztellszínű jersey anyagok nyomott virágmintákkal, a csíkos minták a gladiátor stílusú táskák és szandálok.

Rio

Forró nyári hangulatot sugároz a Rió kollekció, melyben a Latin-Amerikai országok gazdagsága és ereje, valamint a dzsungel párája összpontosul, de egyúttal érezni lehet rajta a modern világ hatását is. Élénk, erőteljes színek és nyomott minták kavalkádja ez a stílus, melynek meghatározó fazonja az overál, a rövid bő nadrág és a hosszú tunika. Ez a nőies és szexi stílus szinte megköveteli viselőjétől a magas sarkú cipőt, de a gladiátor stílusú szandálok is passzolnak hozzá.

Sao Paulo

A Sao Paolo kollekció idegen kultúrák stílusjegyeit viselik magukon a hímzésekkel, és a kézi készítésű díszítéseivel, ahol a teljes kézműves paletta a fémflitterek, érmék és fémszálak gazdagságával kombinálva jelenik meg. Megfigyelhetjük a matt és fénylő színek játékát gazdag díszítésekkel, mindig bézs színekben fehérrel kombinálva.A kollekció meghatározó ruhadarabjai a hímzett topok, háremnadrágok, sortok és jersey ruhák, nyakba kötős kendőkkel.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL