SZÉPSÉG

Kihagyhatatlan sminkszínek tavaszra

Szerző:
Szabó Anna
A pasztellszínek nagyon csinosak, de a vibráló tavaszi hangulatot egy sor szexibb, és üdébb árnyalattal elérheted, például pirossal, fuksziával, fülledt fémes árnyékolással és egy kis csillogással.



Piros rúzs

Igen, a piros rúzs is a ’70-es éveket idézi. Válassz nappalra narancsos árnyalatút, míg estére jöhet a szatén vagy krémes hatású vérvörös – a matt ezen a tavaszon túl komollyá varázsol. A lényeg a precíz felvitelen van, tehát ha beveted a legnőiesebb színt a palettáról ajkadon, soha ne feledkezz meg a szájkontúrról és vidd fel ecsettel.

Tipp:
1. AVON Ultra Color Rich rúzs, szín: Poppy Love
2. Dolce & Gabbana Classic Cream rúzs, szín: Velvet

 


Khaki a szemhéjon

Élénkebbé teszi a szemet a khaki színű szemhéjfesték, mint a barna vagy a fekete. Hogy frissebbnek tűnjön, használj matt helyett fénylő púdert, ha pedig füstös tekintetre vágysz, tegyél egy keveset belőle a szempilláid tövéhez.

Tipp:
1. Chanel Soft Touch mono szemhéjfesték, árnyalat: Khaki
2. Maybelline New York szemhéjfesték, árnyalat: Khaki Craze

 

Pink orca és ajkak

Nincs miért félned a rózsaszíntől. Ha a helyes állagú és színű pirosítót, szájfényt vagy rúzst választod, a hatás ellenállhatatlan lesz. Arcpírnak válassz csillámlásmentes terméket, próbáld ki a fuksziaszínt a pofacsontjaidon. Szájfényből jöhet egy fényesen ragyogó darab, de mindenképpen olyan szín, mely nem nehezíti el vonásaidat.

Tipp:
1. Smashbox arcpirosító
2. AVON Glazewear extrém csillogó szájfény, árnyalat: Apple Cinnamon

 

Fémes árnyékolás és kihúzás

A vibráló pillantást kék alapú lilákkal érheted a legjobban. A mindent beborító lila nem a legelőnyösebb, próbáld ki az ibolyaszínt a füstös szemfestéshez. Használj folyékony szemhéjtust vagy krémes állagú szemkontúrceruzát. Az első azért előnyös, mert egy határozott vonallal kölcsönöz bárkinek drámai tekintetet, míg a másiknak sokkal egyszerűbb a felvitele – nem kell hozzá „biztos kéz” – sőt, ha kicsit elmaszatolod a megfelelő helyeken, még előnyödre is válhat.

Tipp:
1. Sephora mono szemhéjfesték, árnyalat: Tango Night
2. AVON Szemkontúrceruza, szín: Starry Night Blue

 

Visszafogott színű, csillogó ajakfény

Egy kis csillogás az ajkakon, főleg, ha bézzsel fűszerezett rózsaszínről van szó, segít kitűnni a tömegből. Keress apró csillámos darabot, ha feszélyez a ragyogása, vigyél fel belőle egy keveset az ecsettel és oszlasd az újbegyeddel.

Tipp:
1. Dolce & Gabbana szájfény, árnyalat: Nude
2. L’Oréal Paris Shine Diamant folyékony ajakrúzs, szín:165, Pink Carat

 

Ezüstös szemkihúzó, fekete árnyék

Képzelj el egy csillámporos faszént! Az éjszaka királynője lehetsz vele: fülledt éjszakák ragyogó uralkodója. Használd nedves applikátorral, amikor sminkelsz, így biztosan egész éjszaka kitart majd! A pandamaci-hatás elkerülése végett, használj utolsó simításként fekete szemhéjtust, vagy szintén megnedvesített végű szemceruzát.

Tipp:
1. Urban Decay szemceruza
2. M.A.C. mono szemhéjfesték



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL