SZÓRAKOZÁS

Titokzatos férfi Bódi Sylvi életében

Szerző:
Szabó Anna
Teltház előtt lépett színpadra a Jagasics v. Csonka Hedvig által vezetett Covergirls: Zimány Linda, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, hogy bemutassák legújabb, tavaszi-nyári kollekciójukat.


Immár hatodik alkalommal rendezték meg a Sugarbird nagyszabású divat show-ját, amelyen a márka hírességei bemutatták az új, 2010 tavaszi-nyári Sugarbird divatot. A divatshow-n sztárok és gyermekeik álltak először a közönség elé a legújabb mesepólókkal, valamint a bővített méretállású, Tóth Vera által fémjelzett ruhadarabokat is láthatta a közönség.

Az új Kukori és Kotkoda mesepóló kollekció különleges módon debütált: sztárok és gyermekeik mutatták be őket a Clup Play színpadán, akiket az est házigazdája, a Class FM műsorvezetője, Rákóczi Ferenc konferált fel. Koós Réka kislányával, Zsidró Tamás két nagyobbik fiával, Kiss Endi a Hooligans-ből pici lányával, míg Rába Timi már nagyobbacska lányával lépett a kifutóra, majd a két tulajdonos szintén gyermekével sétált a fotósok kamerája elé.

A Covergirls gyönyörű négyesén túl, már megszokhattuk, hogy vendéghírességek is a színpadra lépnek a Sugrbird fashion show-kon. Dukai Regina ezúttal Labancz Lillával mutatta be új kollekcióját, Zimány Linda Bencsik Tamarával lépett a kifutóra, Horváth Éva műsorvezető társát, Peller Mariannt kérte föl modelljének, Bódi Sylvi pedig barátnőjével, Szorcsik Vikivel pózolt.

Az idei meleg évszakok szenzációja a Covergirls – Zimány Linda, Bódy Szilvi, Dukai Regina, Horváth Éva – által tervezett DUMA kollekció, amelynek darabjait az általuk kitalált egyedi szövegek díszítik.

Ezeken a ruhadarabokon különös figyelmet kapott Dukai Regina Save Haiti feliratos pólója, valamint Bódi Sylvi eddigi legszemélyesebb kollekciója, amelyben nem csak kedvenc táskája és cicái kaptak szerepet, de egy titokzatos férfi is megjelent az egyik felsőn.

„Négyen, négy különböző pólót terveztünk. Vitathatatlanul az enyém a legbevállalósabb. Az egyik pólóra például azt írtam angolul, hogy szívtipró turné 2009, és az összes nagyvárost felsoroltam, mellette férfi nevekkel. Szerintem poénos, és a többieknek is nagyon tetszett” – mondta Sylvi, aki mindössze egy sokat sejtető mosollyal magyarázta az egyik pólóját ékesítő titokzatos férfi fotóját.

„Számomra ő a tökéletes pasi, nála szebbet rajzolni sem lehet, de mindenkiben eloszlatnám a kételyeket: nincs közünk egymáshoz.”

Az új kollekcióhoz kapcsolódóan a márka vezető divattervezője, Jagasics v. Csonka Hedvig versenyt hirdetett az „én legjobb szövegem címen.” A felhívásra bárki jelentkezhet, aki indíttatást érez magában, hogy beküldje frappáns írását, amelyet szívesen látna egy pólón. A fődíj az általa küldött szöveggel ellátott póló és egy 10.000Ft-os Sugarbird vásárlási utalvány.
A mesekollekció új mesehőseinek szülőatyja, Mata János is tiszteletét tette a rendezvényen.

A tavalyi, nagy sikerrel zárult jótékonysági akció után a Sugarbird idén is adakozik. A mesepólók bevételének 10%-át ezúttal Szabikának ajánlják föl a tervezők. A kedvezményezett egy tündéri kisfiú, akinek speciális járóeszközre van szüksége, hogy önállóan tudjon közlekedni. A félmilliós gép megvételére sem a szülőknek sem a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetének nem volt lehetősége, így a Sugarbird elhatározta, hogy segít.

 

A márka több újdonsággal is előrukkolt

A Sugarbird bővített méretekkel lepte meg vásárlóit, amelynek arca Magyarország aranytorkú énekesnője, Tóth Vera lett. A közönség a gyönyörű modelleket is imádta, de Tóth Verát és a teltkarcsú hölgyek bemutatóját egyszerűen nem akarta leengedni a színpadról. Hangos taps és füttyszó éltette a mosolygós modelleket, különösképpen a dögös ruhában éneklő egykori megasztárt.

A tervezők egy új márkát is piacra dobtak Traffic Jam néven, amelynek fő vonalát a Zizi kollekció adja. Ezeket a ruhadarabokat a gyönyörű filmnyomásokon és fazonokon kívül a rendkívül kedvező, mindenki számára megfizethető ár jellemzi. A bemutatón ezeket a sportos ruhadarabokat a Csillag születik című RTL Klubos tehetségkutató műsorban feltűnt Times Girls mutatta be, akik mozgásukkal, látványos koreográfiájukkal nyűgözték le a vendégeket.

A közönség soraiban több hírességet is felbukkant az esete folyamán. Benkő Dániel whiskyvel a kezében élvezte a gyönyörű nők társaságát, A Csillag születik sztárjai Sugarbird ruhában szórakoztak, Gallusz Niki barátaival vett részt a partin. De többek között Sári Évi, Dzsuzsák Balázs és Bódi Sylvi testvére is megjelent.

Fotós: Marek Zoltán
Ismerkedj meg fotósunkkal! >>


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL