ANGYALISKOLA

Angyali szertartások a célok eléréshez

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalokhoz bármilyen problémáddal fordulhatsz, akkor is segítenek, ha például egy állásinterjúra mész, vagy szeretnél jobb kedvre derülni, vagy ha nem tudsz megfelelően koncentrálni a tanulásra, és szeretnél összeszedettebb lenni.

 

A különféle célokhoz más és más angyalokhoz kell fordulnod. Először is határozd meg, miben szeretnéd a segítségüket kérni, majd végezd el a szertartást.

1. Az állásinterjú sikeréhez

Ha sikeresebb szeretnél lenni, és ehhez úgy gondolod, egy állásinterjú segíthet hozzá, akkor kérd Zadkiel segítségét, még mielőtt bemész az interjúra. Mondd ezt el magadban: „Zadkiel, Zadkiel, légy velem és hozz nekem sikert. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” A zsebedben lapuló Zadkiel kő (lehet türkiz, vagy lazurit) könyörgésedet tovább erősíti. Ha nem jársz sikerrel, valószínűleg, így volt megírva. Valami miatt nem lennél boldog az általad választott munkahelyen, vagy szakmában. Az utóbbin neked kell őszintén elgondolkoznod.

2. Le vagy törve? Hívd Tagast, a zene angyalát

Tagas üzenete: Én szólaltatom meg az ezüsthúrt az űrben, ami az élet dallamaiban a lelkeddel rezonál. Ezüstszárnyaim magukból a csillagokból szerzik a muzsikát, hogy megismertessem veled a zenei harmónia hatalmát, és világodat dallal gazdagítsam. Szánj egy percet arra, hogy tiszta szívből, örömmel énekelsz, mert élsz. Pár perc éneklés vagy dúdolgatás kiváló terápia. Bármikor kipróbálhatod.

3. Nem tudsz koncentrálni, mert zűrzavar uralkodik az életedben?

Sadriel, a rend angyala segít visszaállítani a rendszert a napjaidban, a rendet az otthonodban és az életedben. Mondd: „Sadriel, Sadriel, amíg a káosz el nem tűnik az életemből, nem veszem észre, mit kell tennem, kérlek, segíts! A szeret és a fény nevében.”

4. Eth az idő angyala megállítja neked az időt

Sadrie és Eth gyakran szorosan együttműködnek egymással. Kérd Eth segítségét is. „Eth, Eth, segíts nekem, hajlítsd meg az időt, hogy elvégezhessek valami nagyon fontosat, és ígérem, hogy mostantól jobban fogom szervezni az életemet. Kezedbe teszem a lelkem. A szeretet és a fény nevében.”

5. Szertartás a kreativitásért

Viselj magadon narancssárgát (ez a kreativitás és az innováció és az átalakulás színe), és kérd Urielt, a tűz angyalát, hogy növelje energiáidat. Borostyánt is viselhetsz (Uriel köve az ezer nap tüzével), de még jobb, ha elvégzed a következő meditációt:

• Ülj egy csendes helyre és hunyd be a szemed.

• Ha van borostyánod, fogd a bal kezedbe (ha nincs, az sem baj).

• Lélegezz mélyeket, és képzeld, hogy a borostyán erejét (az ezer nap narancssárga tüzét) lélegzed be.

• Belélegzéskor mondd magadban: „A narancs és a borostyán erejét lélegzem be.”

• A lélegzeteket vidd ki egészen a köldökcsakrádig.

• Magadban kérd Urielt, hogy teljesen tisztítsa meg ezt a területet.

• Mondd ki az alábbi megerősítést: „Ez az erő átformálja testemet és lelkemet”.

Köszönd meg Urielnek a segítséget, és kérd meg, hogy szeretetével és fényével pecsételje le a köved programozását, ha volt.

• Tartsd magadnál a követ, amíg szükségét érzed.

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL