DIVAT

A tavasz egy fontos kelléke

Szerző:
Szabó Anna
Lassan lekerülnek rólunk a kiskabátok, de azért légy óvatos a nekivetkőzéssel! A szeszélyes áprilishoz jó, ha beszerzel egy divatos mellényt, ami a szezon egyik legfelkapottabb ruhadarabja.

 

Kövek, strasszok, flitterek

Mindenféle gazdagon díszített változattal találkozhatsz a divatmárkák üzleteiben. Ez az apró ruhadarab önmagában feldobja az öltözetet, szinte ékszerként csillog a pólókon, ingeken, vagy ruhákon. Nekünk legjobban az átlátszó anyagból készült, pillangószárnyakra hasonlító mellények nyerték el e tetszésünket.

Kis farmer mellények

A kis farmer mellényekkel már a tavalyi szezonban is találkozhattunk, idén azonban töretlenül tartják magukat a divat sikerlista élén. Szoknyához, farmerhez is viselheted, szinte mindenhez passzol. A mellény előnyös viseletek, mert épp ott takarnak, ahol kell. Az egyenes fazonokkal azonban vigyázz, mert szélesítik a vállat.

Bohém

Egy kicsit retro hangulatot árasztanak ezek a horgolt, bojtos kis mellények. Ezekről a darabokról azonnal a fesztiválok hangulata jutott eszünkbe. Már nem is kell sokat várni, és belevetheted magad a nagy nyári fesztivál őrületbe.

Jó bőr

Az idei szezon legtutibb darabjai vitathatatlanul a kis bőr mellények lesznek. A rojtos változatok a western stílust követik, fehér inggel a legjobb az összhatás. A hosszabb fazonok pedig a lezser, de mégis nőies megjelenést biztosítanak. Kiegészítőként ezekhez az öltözetekhez válassz egy stílusban és fazonban is passzoló bőr táskát.

Vedd elegánsan

A fekete és a szürke általában az üzleti világ elegánsabb megjelenéséhez, vagy alkalmi viselethez passzoló színvilág. A hosszabb fazonok remekül mutatnak egy fehér blúzon, a kis szürke mellényt akár virágmintás blúzra is felveheted.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL