ANGYALISKOLA

Fejleszd a megérzéseidet az angyalokkal

Szerző:
Szabó Anna
Ha szeretnéd fejleszteni a megérzéseidet, akkor gondolkodj ezüstben. Lélegezz be ezüstfényt Gábriellel, a Hold angyalával. Ha holdfényben végzed a gyakorlatot, a lehető legtöbb energiát kapod. Ez a meditáció teleholdkor a legalkalmasabb.

 

Az első megérzéseink az intuíciónk, amit sajnos ritkán veszünk komolyan. Az észérvek hamar győzedelmeskednek a halk és halovány sugallatok felett. Pedig ha képesek lennénk odafigyelni rájuk, akkor sokkal boldogabbak és sikeresebbek lehetnénk. Az alábbi ezüstfény meditáció Gábriel angyallal segít abban, hogy fejleszd a megérző képességedet.

Ezüstfény meditáció az intuíciókért

1. Hunyd le a szemed, lélegezz mélyeket. Tiszta hófehér energiát lélegezz be, a negatív érzésektől pedig kilégzéskor szabadulj meg, amíg el nem lazulsz.

2. A következő könyörgéssel hívd Gábrielt: „Gábriel, Gábriel, Gábriel, segíts belélegeznem az ezüst erejét kitárt szívembe, hogy fejlessze a megérzéseimet, és utat mutasson. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

3. Képzeld el, hogy ezüst energiaspirált lélegzel be, ami az óramutató járásával megegyező irányba forog.

4. Az ezüst energiasugár a gyökércsakrádnál (a hátgerinc aljánál) áramlik be, és a szívedhez eljutva ezüsttel tölt fel, helyrehozva intuitív energiáid egyensúlyát.

5. Folytasd a belégzést. Az ezüst a szívedből egészen a fejed búbjáig (koronacsakra) gyűrűzik.

6. Küldd fel ezt az energianyalábot a Holdra, ezzel magadhoz rögzíted az intuíció forrását, és megtartod a kapcsolatot. Ne felejtsd el megköszönni az angyali segítséget.

Az ezüstfény légző gyakorlatot bármikor levégezheted, amikor csak az intuitív képességeid fejlesztésére van szükséged.

Inspirációk az Égből

Ha már elég nyitott vagy az intuíciókra, és képes vagy meghallani a belső hangot, akkor már csak egy lépés választ el attól, hogy az angyali sugallatokat is meghalld. Zikiel az üstökösök és a meteoritok angyala villámszerű látomás formájában inspirációt nyújt az Égből. Ha angyali sugallatra van szükséged, fordulj bátran Zikiel angyalhoz!

Zikiel üzenete

Én irányítom az üstökösök és a meteoritok végtelen útját, az ember galaktikus eredetéről mesélve. Fényességes kozmikus porfelhő jelzi az utam, de útközben hirtelen zseniális ötleteket kaphatsz tőlem, pontosan azt, amelyre épp szükséged lehet. A nevemmel programozz be egy követ és tartsd magadnál, amíg megvilágosodsz. Kérj, hogy mutassak utat a szívednek, hogy tudd, mikor neked való az adott ötlet.

Programozz be magadnak szerencsekövet

Válassz egy átlátszó kvarckristályt, és fogd meg a bal kezedbe. A kristály fölött olvasd el Zikiel üzenetét, majd fogd meg az ásványt mindkét kezedbe, és magadban kérd Zikielt, hogy segítsen, és leheljen szív-energiát a kőbe, és szeretettel zárja bele a programot. A kristályt tartsd a zsebedben vagy egy táskában, esetleg a párnád alatt, amíg úgy nem érzed, hogy megkaptad a szükséges útmutatást. Ha úgy érzed, megtaláltad, amit a szíved diktál, cselekedj a szerint.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL