SZÓRAKOZÁS

Unod az egyedüllétet? Szeretnéd, ha a szerelem házhoz jönne?

Szerző:
Szabó Anna
A Nőiportál bemutatja:Lovebox Single NightHogy ne menj egyedül haza...


Nyerj egy 50"-os plazma tv-t!

A Női Portál – a Nők birodalma, a lovebox.hu és az josdaonline.hu összefogott, és elindította országjáró turnéját, hogy minél többen találjatok párra. Első állomásként a székesfehérvári Bahnhofot választottuk helyszínül.

A párra találást segítendő a bejáratnál mindenki sorszámozott karszalagot kap ajándékba, de fiúk-lányok más-más színűt. Ha a két különböző színű, ám megegyező sorszámú karszalag egymásra talál, annak a jutalma egy-egy koktél.

Persze, ha ilyen egyszerű lenne a párkeresés nem lenne szükségünk segítségre. Ugye lányok? Ezért lesz az este folyamán az összes szingli állandó segítője goldhand.

Éjfélig az erősebbik nem képviselőit be sem engedik a bulira, hogy a lehető legjobb csajos hangulat uralkodjék el! Addig viszont jöhet a welcome drink, 23 órakor egy exclusive játékos-erotikus show, három szívdöglesztő pasi előadásában.

Ezen az éjjelen minden kedves hölgynek kötelező a legszexibb bugyijában jönni, mert lehet, hogy ők is harcba szállnak a SzuperSzexi Tanga versenyen társaikkal, természetesen ajándékok fejében.

Sőt! Az est folyamán jelentkezhetsz a helyszínen egy fotózáson, és ezekkel a képekkel részt vehetsz a Klub Legszexibb Szinglije versenyen: Ezek a képek felkerülnek a Nőiportál.hu-ra és a látogatók szavazata alapján a legnépszerűbb és legszexibb hölgy fogja képviselni a klubot az országos Klubok Klubja versenyen.

 

Persze, ha csak egy jó bulira vágysz, vagy szívesen betekintenél a jövődbe az josdaonline.hu segítségével, akkor szombat éjjel a székesfehérvári Bahnhofban a helyed, természetesen velünk együtt!

 

Nem elfelejteni:
2010. május 01., szombat 22.00 órától
BAHNHOF, Székesfehérvár, Takarodó út 1.
asztalfoglalás: 06 20/320-9626
Még több információt idekattintva találsz >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL