SZÉPSÉG

Tavaszi parfümtrend, 2010

Szerző:
Szabó Anna
Nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom illatokat. Sokan várjuk az évszakváltozással együtt az új illatkreációkat. Ha Te is így vagy ezzel, akkor most összeállításunkból megismerheted őket.


Diesel Fuel for Life

A szabadság és az újdonság megszállottjának, a határtalan szenvedély képviselőjének illata. Csomagolása olyan mint az a bizonyos női cinkos mosoly, melyet kacsintás kísér: az arany ragyogás és a szexis csipke játékos egyvelege egy füstszínű üvegen megbolondítva az aranyfüggővel. Az illat sikerességét a gyümölcsös fejjegyek (citrom, mandarin, körte, grapefruit); a nőies szívjegyek (jázmin, édesgyökér, aloe vera, fahéj); valamint a fás alapjegyek (pézsma, szantálfa).  

 

BLV EAU D’ÉTÉ 

A természetes elegancia híveinek ajánlom, ezt limitált kiadású illatot, mely a nyár minden frissességét és izgalmát magában rejti. Az olasz citrom frissessége és a ropogós menta vibrálása gyönyört ébreszt, de a virágos ámbra, a fűszeres írisz és a fahéj felmelegít minden érzéket. Kell ennél több a napsugaras hangulathoz? 

 

Versace Versus

Nevéhez és múltjához híven vibráló, erőteljes és jelenkori illat. Ötvöződik benne a savanyú narancs élettelisége, a csillagalma édes gyümölcsössége, a citrom frissessége. Egyszerre vonzó, sziporkázó és hívogató, mely összhang energikus személyiséget sugall. 

 

 

AVON U by Ungaro Fever

Vonzó. Virágos. Csábító. Ezt ígéri az Ungaro divatház AVON-nak tervezett új illatkreációja. Az ígéretet pedig nem más szavatolja, mint a fás aromák és a nőies virágillat fúziója. Tiszta, nőies kifinomultság a mai modern nőnek.  

 

Bulgari Jasmin Noir

 

A jázmin egyedülálló jellege aromájának összetettségében rejlik: hajnalban az áttetsző fehér virág friss és gyengéd illatot áraszt, majd a nap közepe táján a narancsvirágokra emlékeztető, citrusfélékre jellemző illatot bocsát ki, amely aztán este a jellemzően melegebb, csábítóbb jegyekké alakul át. Ez a kihívó ambivalencia tükröződik az illat kreatív elegyében, amely a virág tisztaságát és intenzitását fejezi ki egyrészről, másrészről elegánsan hangsúlyozza sötétebb, mélyebb tulajdonságait, friss és vibráló hangsúlyok meleg és intim alapjegyekkel történő egybeolvasztásával.  

 

pureDKNY

 Az érzéki és lágy pureDKNY az egyszerű luxus megtestesülése. Legfőbb ismertetőjegye a különleges, vízbe hullott vaníliacsepp. A lágy virágillat fejjegye harmatos virágszirom akkordot, lótuszvirágot és bolgár rózsát tartalmaz, melyek tökéletesen harmonizálnak az illat jázmin, frézia és buja orchidea illat alkotta szívével. Alapját fehér ámbra, a krémes szantálfa és a vízbe hullott vaníliacsepp alkotja.

Mivel a pureDKNY a környezettudatosság és a társadalmi felelősségvállalás jegyében készült, fontos összetevője a jószándék. Az illat jellegzetessége, a vízbe hulló vaníliacsepp többnyire nőket foglalkoztató ugandai vaníliaültetvényekről származik. A pureDKNY a világ egyik vezető humanitárius szervezetével, a CARE-rel társul a globális szegénység leküzdésére, hogy segítse ezeket a nőket, akik fontos szerepet játszanak az illat létrejöttében. Lépésről lépésre hozzájárul ahhoz, hogy egy kicsit jobbá váljon a világ.

 

AVON Today Tomorroy Always Diamond Parfüm

 

 
Az ünnep illata, mely a holnapba vetett optimista öröm és a szerelem egyvelegének üdeségét idézi. A szerelem ragyogó ünneplésébe.

Nevetéssel és reménnyel teli, szerelemmel ragyogó, derűs illat. A szerelem hangulatának felidézését garantáló kreáció, a vadjácintból és narancsvirágból álló fényűző illatcsokor , melyet a nárcisz és a rózsafa akkordjai szőnek át. 

 

 

John Richmond

 

 

Egy illat kreatív nőknek, az élet és a változás rajongóinak. A parfüm használóját a virágos, édes és könnyed illatkeverék modern bájossággal és szenvedéllyel burkolja be. Az illatkompozíció összetevőiben megtalálható az energizáló piros grapefruti, a lédús körte, és az ámulatba ejtő hamvas szeder. A szívjegy a nárcisz, a magnólia és a fehér liliom egyvelegéből álló össze; az illat háttere a vibráló pacsuliból, a szantálfából és lágy ámbrából. Egyedi illat, elegánsan ragyogó köntösben, a csomagoláson belül karkötővel és lakat-függővel.  

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL