SZEX, SZERELEM

Szexelj Vámpír-stílusban

Szerző:
Szabó Anna
Több mint egy év telt el azóta, hogy az Alkonyat című film őrjítően felkorbácsolt minket a vámpírszerelem szexuális töltetű meséjével. Hogyan is feledhetnénk Edward Cullen-t és az ő csillogó testét?

 

Hosszabbítsd meg az előjátékot


Az Újhold pusztítást végez újra a hormonjainkban. De vajon foglalkoznánk-e a vámpírokkal, ha nem lennének veszélyesek? És vajon hol tudnánk levezetni a film megnézése után kialakult szexuális energiánkat?



Alkalmazz egy-két klasszikus vámpír-vonást és a partnered majd’ felrobban, hogy kivárja a folytatást. Az Alkonyat-ban Edwardnak és az iskolás lány Bellának túláradó szexuális vágya van, de soha nem teljesedik be azzal, hogy lefeküdnének egymással. „A várakozás a minden” mondja egy kapcsolat-pszichológus, aki egy hasonló technikát javasol melyet ’edging’nek hívnak. Ez az, amikor te és a partnered a közösülésig nagyon aktívak vagytok, majd az utolsó pillanatban elhalasztjátok az együttlétet. Nincs más hátra, tegyétek ezt, és szenteljetek több időt az előjátéknak. Tégy jeget partnered testére, vagy cirógasd madártollal. Próbálkozhatsz hajszárítóval való fújással, a meleg hatására ugyanis még jobban izzanak a szexuális kedélyek. Meglátod, ha több időt szentelsz a szexre, illetve az előjátékra, az orgazmusod sokkal, de sokkal intenzívebb lesz.


Légy kreatív


Ha valóban vámpír-függő vagy, miért nem csinálsz úgy mintha tényleg az lennél? Öltözz fel vámpírstílusba, gyújts gyertyát, és bonts fel egy üveg jó minőségű vörösbort. Az agy a legnagyobb nemi szerv, mely stimulálja a kreativitásodat és majdnem biztosan stimulálja a szexuális életedet is.


Koncentrálj a nyakára


A vámpírok nem csak azért mennek a nyakra, hogy vért szívjanak. A test egyik legnagyobb erogén zónája a nyak. A fül mögötti kis terület, mint egy szexuális forró-vonal összekötődik az agyon keresztül a nemiszerv idegeivel. Nyald a fülcimpáját vagy csókold a nyakát. Ezeknek a területeknek bekötött szemmel való érzékelése még jobban fokozza az érzéseket.


Ha túlságosan megszállott vagy és szereted a változatosságot, játssz piros ételekkel, mint pl. szeder, a ribizli, a meggy, vagy az eper. A vér ugyanis kifejez minden olyan fogalmat, amihez érzelmi reakciók kötődnek: közelség és rokonság, életfenntartás és erőszak. A vért kifejezheted minden olyan folyadékkal vagy gyümölcslével, ami piros.


Légy engedelmes


Az Alkonyat-ban Bellának folyton engedelmeskednie kellett. De te is lehetsz engedelmes, ha ez neked nem okoz gondot. Egyrészt a szerepjátékon keresztül, de ha megalázónak tartod a fantáziálás gondolatát, akkor alábbi szex-játékot próbáljátok ki:

Játsszatok engedékeny/domináns partnereket a szexben. Ez azt jelenti, hogy egyszer neked kell irányítanod a szexet, következő alkalommal pedig a partnerednek. Jó játék az irányítást bevonni az önkielégítésbe. Egyikőtök megmondja a másiknak, hogyan nyúljon magához, eldönti, mikor hagyja abba és mikor kezdje újra. A partner ébredési szintjének ellenőrzése igazán üdítő.


Rúgd fel a szabályokat és adj hozzá egy kis veszélyt


Tény, hogy a nyilvános szex illegális, de miért csinálnád mindig ugyanakkor és ugyanazon a helyen? A vámpírok nincsenek helyhez kötve, nekik csak sötétre van szükségük! A változatosság kedvéért csináljátok a szexet új helyen. És hogy legyen benne egy kis veszélyérzet is, miért ne éppen akkor, amikor tudod, hogy valaki bármelyik pillanatban betoppanhat, vagy hazahozod a gyerekeket a suliból?

Adrenalint a szex előtt néhány trükkel növelhetsz: nézz horror filmet, menj sétálni egy vásárba, búcsúba vagy hajts gyorsan a kocsiddal.


Az alábbi filmek biztosan nyerők lesznek:

Twilight (2008) - Alkonyat


Edward Cullen (Robert Pattinson) fehérre sminkelve erősen vonzó.

Mennyire szexi? 10/10

Underworld (2003)

Selene (Kate Beckinsale) szerelembe esik egy farkasemberrel, akit Michaelnek hívnak. (Scott Speedman).

Mennyire szexi? 5/10

True Blood (2009) – Igaz vér


A vámpírok kijönnek a koporsóból és elszabadulnak. A TV-sorozat bemutatja Sookie Stackhouse-t (Anna Paquin), aki pincérnő és gondolatolvasó, és a vámpírt Bill Compton-t (Stephen Moyer).

Mennyire szexi? 7/10

Blade 1 (1998) - Penge 1


Blade (Wesley Snipes) is félig vámpír, félig halandó és küldetése hogy megszabadítsa a világot a vérszívóktól, akiket a gonosz, de érzéki Deacon Frost (Stephen Dorff) irányít.

Mennyire szexi? 8/10

Blade 2 (2002) - Penge 2


Blade (Wesley Snipes) megismétli szerepét a gonosz vámpírbirodalom ellen, - ebben a filmben a vámpírok mutánsok lettek és nagyon undorítóak, de ő még mindig jól néz ki mellényben.

Mennyire szexi? 6/10

The Lost Boys (1987) - Az elveszett fiúk


Nyolcvanas évek, tini szívtiprók Corey Haim és Corey Feldman. Fivérek egy új városba költöznek és felfedezik, hogy tele van vámpírokkal.

Mennyire szexi? 7/10

Bram Stoker's Dracula (1992) - Drakula


Gary Oldman Drakulát játszik ebben a kultusz klasszikusban. Winona Ryder és Keanu Reeves is szerepelnek benne.

Mennyire szexi? 6/10

Interview With The Vampire (1994) - Interjú a vámpírral


A Lestat-vámpír (Tom Cruise) elmondja epikus életrajzát a szerelemről, árulásról, magányról és éhségről. Brad Pitt és Kirsten Dunst is szerepelnek ebben a filmben.

Mennyire szexi? 8/10

Buffy the Vampire Slayer (1997) - Buffy a vámpírok réme


Kultikus klasszikus TV sorozat Sarah Michelle Geller főszereplésével – Buffy – és az ő szexi vámpír ellenségével/szerelmével Angellel (David Boreanaz) és Spike-al (James Marsters).

Mennyire szexi? 7/10













Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL