MÁGIA

Álomvarázslat a Holddal

Szerző:
Szabó Anna
Vannak lényeges, soha vissza nem térő álmaink, amelyekre fontos volna emlékeznünk. De mi van, ha nem vagyunk képesek megőrizni egy-egy sorsfordító álom emlékét? Ezzel a varázslattal sikerülhet elérni, hogy felidézzük, miről is álmodtunk.

 

Az álmokban különféle lelki jelenségek bukkannak fel, valamint megjelennek bennük életünk különböző eseményei, emberekkel való kapcsolataink, tapasztalataink. Ezért fontos tudnunk, hogy miről álmodtunk, hiszen ezáltal megérhetjük gondolatainkat, érzéseinket.


Kellékek

• Papír és toll (vagy ceruza),
• 50 x 24 cm-es kék pamutdarab,
• Száraz jázmin, komlóvirág, rózsaszirom, levendula,
• Fekete gyertya,
• Fehér gyertya,
• 2 db ezüstszínű gyertya.


A varázslat menete


Írd fel a papírra, hogy miről álmodtál, olyan pontosan, ahogyan csak lehet, majd derítsd ki, hogy a Hold milyen fázisban volt akkor éjszaka. Ez fog utalni ugyanis arra, hogy melyik holdfázis idején vagy képes a legjobban visszaemlékezni az álmaidra. Varrj egy 25 x 13 cm-es pamutpárnát, és tömd ki a fentebb felsorolt szárazvirágokkal. Újholdkor gyújts meg a gyertyákat, amelyek a holdfázisokat szimbolizálják. Tedd az így elkészített álompárnát a fejed alá, és mondd el az alábbi varázsigét:


„Varázsvirágok álomvirágok, amiket álmomban látok
Maradjatok meg emlékezetemben.
Mutasd meg a napfényben, mit álmodtam az éjjel.
Így legyen!”


Fontos, hogy legalább két hónapig minden egyes álmodat jegyezd fel, még akkor is, ha csak töredékekre emlékszel. Meglátod, hamarosan javulni fog a memóriád, és egyre több FONTOS álom bukkan fel az emlékezetedben, amelyeknek biztos, hogy valami üzenete van a számodra.

 

Forrás: Varázslatok Könyve II. (GABO Könyvkiadó)

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL