DIVAT

5 kötelező ruhadarab, amely nem hiányozhat a tavaszi ruhatáradból

Szerző:
Szabó Anna
Minden szezonban vannak olyan ruhadarabok, amelyek alap stíluselemnek számítanak. Éppen ezért kihagyhatatlanok a ruhatáradból. Idén tavasszal ilyen például a farmer kertésznadrág, az army kabát. De lássuk a teljes listát!

 

Farmer kertésznadrág

A laza és lezser stílusok kedvelői örülhetnek, mert az idei szezon egyik nagy őrülete a farmer kertésznadrágok és overálok lesznek. Nem éppen nőies viselet, inkább sportos és kislányos jelleget kölcsönöz a megjelenésednek, de egy mélyen dekoltált toppal, vagy váll leesős fölsővel akár szexivé is változtathatod.

Army kabát

Évről évre visszatérő stílus a military és az army. Idén sem lesz másképp, egy katonai jellegű, terepszínű kiskabát is felkerült az elengedhetetlen ruhadarabok listájára. A kabát egyébként jól variálható elegánsabb és vagányabb trendekkel is. Ha nőiesebb szeretnél lenni, egy magas sarkú cipőt és egy szűk térdnadrágot válassz egy derékban kötős army kabáthoz. Ha szexis megjelenésre vágysz, akkor a bokacsizma, short és hosszabb kabát a nyerő.

Fűzős top

A tavasz egyik legnagyobb dobása a fehérneműk felsőruházatként való viselése. Idén már az sem lesz meglepő, ha egy szál melltartóban mész ki az utcára. Csak merészebb lányoknak ajánlott, ez a kissé kihívó megjelenés. A legnépszerűbbek a szatén és selyem bodyk és merevítős fűzős topok. Átlátszó csipkés fölsőkkel kombinálva vadítóan szexi lehetsz. Egy kiskabáttal, vagy blézerrel pedig szolidabbá teheted a bevállalós öltözetet.

Nyitott orrú csizma

A csizmáktól tavasszal sem akarnak megszabadulni a divattervezők. Úgy látszik, beindult a fantáziájuk a téli magas talpú fazonoktól, melyeket egy nyitott orral változtattak tavaszi csizmává. A miniszoknya plusz csizma kombináció mindig hódító szerelésnek számított, Versace kollekciói ezt az irányvonalat viszik tovább.

Kis kézitáska

Egész kicsi, szinte tárca méretű kistáskák nélkül nem is tavasz az idei. Az apró, színházi táska felminősült utcai viseletté. Lehet virágmintás, vagy fényes lakk, hasított bőr, mindegy. Többé már nem csak kisestélyikhez viselheted. Egy kis színes, vagy fehér szatén táska farmerhez, vagy nyári ruhához is passzol.

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL