SZÉPSÉG

Top 10 tavaszi szépségtrend

Szerző:
Szabó Anna
Korábban hírt adtunk már a mesésen szép új tavaszi sminktrendekről. Ezúttal viszont csak a legjavát, a mi kedvenceinket mutatjuk be, és azt, amelyet nagy tervezők ihlettek.


Az új évszak kezdete számos csapdát rejt a divatban, főként, ha trendfüggő vagy. Melyik rúzst használjam? Milyen körömlakk van divatban? Hogyan tudnám a leginkább magamévá tenni a modellek arculatát?

Gyakran elveszünk a boltok és a magazinok termékáradatában, és a divat szeretete átcsap hirtelen komoly gondot okozó önmagvalósítássá. Úgy gondolom, hogy a legjobb iránytű ilyen esetekben, ha a kifutók modelljeit veszed szemügyre. Összeállításunkban a tavaszi idény legjobb sminktippjeit találod, a számos mesés divattendenciák legjavát, amikből mi is ihletet merítünk.

Trend:
Jégkrém pasztell

Sápadt orgona és mentazöld körömlakk? Igen, az idei tavasz-nyár tuti befutója. Ezek a pasztell árnyalatok minden nőt elvarázsolnak, és mivel a ruhák terén is előtérbe kerül ez a két szín, arra sem panaszkodhatunk, hogy nem harmonizálnak semmivel.

Inspirálta: Christopher Kane

Trend:
Népszerű virágok

Az eredeti Clinique Happy illat rajongóit lepik meg idén tavasszal a cég orrai ezzel a korlátozott számú kiadással. A tavaszi virágok inspirálta illatkompozíció egy friss illat szilva fejjeggyel, fréziával és finom ámbárval.

Inspirálta: Dolce & Gabbana

Trend:
Vissza a lilához

A 2010-es tavaszi-nyári ruhatrendeket felvonultató divatbemutatókono egyértelmű volt a lila uralma – Nicole Farhitól, Matthew Williamsonon át egészen a Diorig. A szemfestékek közül az egyik legszebb darab a képen látható NARS duó.

Inspirálta: Matthew Williamson

Trend:
Ragyogóan merész

Az egyik kedvencünk idén tavasszal ez az új, fényes rúzs lesz a maga narancsos piros színárnyalatával. Hogy miért? Csak azért mert az összes rúzs közül kitűnik a maga kecses eleganciájával, és akármilyen formádat hozod, biztos, hogy ragyogni fogsz vele.

Inspirálta: Dior

Trend:
Alig valami

Ez az új, könnyű állagú, ásványokkal dúsított, folyékony alapozó a Lancome-tól már a kívánságlistánkon szerepel. Könnyű vele dolgozni, jól elrejti a tág pólusokat is, és elvegyük a bőrszíneddel. A bőröd egyszerre lesz matt, hidratált, de egyáltalán nincs „maszkszerű” mesterkélt hatása.

Inspirálta: Celine

Trend:
Csinos pink

Ez a csinos arcpír tökéletesen feldobja bőrödet a fárasztó, hideg, téli napok után. Rendkívül könnyű állagú, finom púder, mely a rózsaszín különböző árnyalatait foglalja magában, hogy a legvégén bármely arcot felélesszen. Egy egész tavaszon át hozzáillesztheted a babarózsaszín tartozékaidhoz, például egy a képen látható ballonkabáthoz.

Inspirálta: Burberry Prorsum

Trend:
Nyomott minták

Egyszerűen imádjuk ezt a limitált szériás szemhéjfesték-palettát a The Body Shoptól. Mindegyik szín tökéletesen illeszkedik a tavaszi ruhatár legjobb darabjaihoz.

Inspirálta: Marc by Marc Jacobs

Trend:
Vízparti ragyogás

Ezt az új Maybelline szempillafestéket úgy tervezték, hogy gyakorlatilag műszempillahatást keltsen viselőjében. Különleges görbe, lapos véggel. Kitűnhetsz vele a tömegből, és tuti, hogy minden tekintet rád szegeződik majd – legyél munka közben vagy a strandon.

Inspirálta: Topshop Unique

Trend:
Kék színárnyalatok

Ahogy már korábban megírtuk, ebben az évszakban is tartja magát a kék – az egész sápadttól a tengerész kéken át a mély sötétkék árnyalatig. Az Illamsqua új körömlakkja egészen világos puha pasztellárnyalatot tartalmaz, és a MAC Pro szemhéjfestéke varázsos sötétkékjével nagyon jól mutatnak egymás mellett.

Inspirálta: Dior

Trend:
Fehér tisztaság

Nyisd ki a szemed és húzd ki a belső zugait ezzel a fehér szemceruzával a MAC-től. Az ártatlan tekintet fokozásáért vigyél fel ecsettel vékony rétegben szikrázóan fehér szemhéjfestékport. Kész is az elbűvölő pillantás!

Inspirálta: Chloe

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL