Keresd velünk a kapcsolatot!


Ki ne hallott volna arról, hogy a betegségek a test-lélek-szellem hármasság harmóniájának megbomlásából adódnak. A gyógyulás csak akkor következhet be, ha ebben a hármas egységben visszaáll a harmónia. Vagyis, még mielőtt rohannál az orvoshoz testi bajaiddal, először gondolkodj el rajta, vannak-e sérült kapcsolataid, valakiben megrendült-e a bizalmad, van-e tartósan fennálló félelmed régóta…? Nehezen megválaszolható kérdések ezek, melyek megválaszolása néha igazi erőfeszítést igényel. És segítséget. A felismerés gyakran hosszabb időbe és nagyobb munkába telik, mint a gyógyulás. Mert hiába szép a tested, ha közben nem szereted saját magad, és hiába törődsz a saját lelkeddel, ha elhanyagolod testedet. Minden állandó körforgásban van, az egyik következik a másikból.

 

Nagy fába vágtuk a fejszénket: márciusban ahhoz adunk tippeket, hogyan teremtsd meg a Test-Lélek-Szellem hármas egységét. Magunkhoz híven keressük majd a megfelelő utat spirituális síkon, miközben nem feledkezünk meg a tavaszi külső-belső nagytakarításról sem. A megújuláshoz ugyanis először jó alapok, majd megfelelő eszközök kellenek. Az első ötletek valóban csapongó folyamként érkeztek, mert ismét annyi mindent szeretnénk megosztani veled, hogy az valami hihetetlen. Nyakunkon a tavasz, vele együtt a fogyókúra, a tisztítókúra, a bőrszépítés, a takarítás, a lomtalanítás… mániája. Pedig aztán lehet, hogy annyi is elég lenne, ha kisétálnál a legközelebbi, szép füves parkba és arcodat a nap felé tartva kicsit feltöltődnél. Mert az egész nem szól másról, hidd el nekem, mint a feltöltődésről.

 

Ahogy már sokszor sokan – köztük mi is – megírták: az energia zavartalan áramlása a kulcsa testi-lelki-szellemi egészségünknek. A gócokat meg kell szüntetned, az energiatartalékaidat rendszeresen újra fel kell töltened. Ám leírni mindig könnyebb, mint megtenni. Mert kifogás az mindig van, a cselekvés pedig csak csúszik egyre tovább. Márciusban segítünk többek között abban is, hogy túllendülj a kezdeti nehézségeken, megtaláld a kapcsolatot a saját hármas egységedben, hogy végül megtisztulva, feltöltődve nézhess az élet kihívásai elé.

Tarts velünk!

Vetró Rita, főszerkesztő
és a Női Portál – A Nők birodalmának csapata


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL