GASZTRO

Mi a Szósz? Egy kis extra mártás

Szerző:
Szabó Anna
Mint a lagziban a jó vőfély olyan az igazán ízletes mártás. Folyékony, ínycsiklandó mellékes a feltét és a köret mellett, mely koronaként díszeleg az ízek harmóniáján. Gyere, fedezd fel velünk a legjobbakat!

 

A hús- és halféléket számos módon díszítheted és fűszerezheted, különösképpen mártásokkal. Ezek közül némelyek savanyúak, mások csípősek, vagy éppen édesek vagy fűszeresek. Elkészítésükhöz gyakran nélkülözhetetlen egy olyan köztes műveletet végrehajtanod, mint az alaplé főzése. A mártásokat nem szabad sokáig tárolni, főleg nem szobahőmérsékleten: fogyaszd el őket gyorsan, vagy tárold a hűtőszekrényben.

Húsokhoz

Zsályamártás »

 

Pikáns mártás »

 

Almamártás »

 




Halakhoz

Gombamártás »

 

Szardellás vaj »

 

Tormamártás »

 

Nantua-mártás »

 

Normann-mártás »

 





 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL