ANGYALISKOLA

Amikor az angyali fény megvilágítja a lelkedet

Szerző:
Szabó Anna
Az angyali fény egy földöntúli, tiszta és erős energia, amely megtisztítja a lelkünket és átmelengeti a szívünket. Az angyali energiával meditáció során is feltöltekezhetünk akár nap, mint nap.

 

Amikor az angyaloktól útmutatást kérünk, lényegében azt szeretnénk, hogy „világítsák meg” előttünk az utat. Gyakran írják le úgy az angyali lényeket, mint akik nagy fénnyel ragyognak, nem is szólva arról, hogy hagyományosan a második számú ismertetőjelük a szárnyaik után a fejüket övező dicsfény. Ebben az angyali ragyogásban olyan minőségek vannak besűrítve, amelyeket csak akkor mondhatunk a magunkénak, ha minden erőnkkel megpróbáljuk sugárzó szeretetüket világunk legsötétebb zugaiba is eljuttatni. Egyszer mi is eljuthatunk ebbe a magasabb állapotba, és mi is fénylényekké változhatunk, de ehhez még sokat kell fejlődnünk a szeretet terén. Addig azonban nem árt legalább kapcsolatban maradnunk ezekkel a magasabb szinten lévő lényekkel, és az ő útmutatásaik szerint élni.

A sugárzó fény

Az angyali ragyogás intenzitásáról lehet némi fogalmuk azoknak, akik átélték már a halálközeli élményt. A halálközeli élmény egyik legközismertebb velejárója egy hihetetlenül erős fehér fény, amely szinte magához vonzza a haldoklót, többnyire egy „alagúton” keresztül. Nos, az emberi fény, még a legragyogóbb is, haloványnak tűnik egy angyal fénye mellett. Az angyalok fénye nem csak élettel tölt fel, hanem a titkokat is feltárja. Az isteni világosság megtisztítja, és jó irányba tereli a lelkünket. Tökéletlenségeink többé nem maradnak rejtve, és mivel alig bírjuk elviselni hibáink tudatát, minél gyorsabban meg akarunk szabadulni tőlük. A lelki fejlődés ezáltal felgyorsul.

Angyali fény meditáció

Meditáljunk egy táncoló gyertyára, és a mély nyugalom állapotába fogunk kerülni. De külső tárgy helyett az angyalok fényére is fókuszálhatunk, ahogy azt a következőkben látni fogjuk. Ily módon pár perc alatt feltöltekezhetünk az angyali fényenergiával.

1. lépés

Helyezkedjünk el kényelmesen egy csendes sarokban, és hunyjuk le a szemünket. Lélegezzünk lassan és mélyen, míg a testünk teljesen el nem lazul. Engedjük, hogy a feszültség kioldjon a szervezetünkből, a fejünktől folyamatosan lefelé haladva át egészen a végtagjainkig. Eközben próbáljuk elménket is hasonlóképpen lecsendesíteni.

2.lépés

Vizualizáljunk egy fókuszpontra a szemünk vagy a homlokunk előtt, amelyik jobban tetszik. Most képzeljük el, hogy az angyali energia sugározni kezd ebből a pontból – mintha csillag születne. Lássuk, ahogy a fény egyre erősebben sugárzik, de eközben a pontnak, amelyből kilép, ne változzon a mérete.

3. lépés

Képzeljük el az angyal szívéből áradó végtelen energiát, amint a szívünkbe hatol, átitatva bennünket isteni céltudatossággal és erővel. Hagyjuk néhány percig, hogy a spirituális akkumlátorunk feltöltődjön, majd képzeljük el, hogy feladata végeztével a fény fokozatosan elhalványul. A meditáció ezzel véget ér.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL