DIVAT

A tavasz különös mintái

Szerző:
Szabó Anna
A színek, fazonok és anyagok mellett a minták is elengedhetetlen stíluselemei a divat irányzatokat meghatározó kollekcióknak. Lássuk, az idei szezon milyen újdonságokat tartogat!

 

Komputeres grafika

Újhullámként tört be a divat világába a komputeres grafika. Mintha digitális képeket lennének a ruhákon. Figyelemfelkeltő nonfiguratív alkotások születtek. Némelyik akár kiállításon is megállná a helyét egy modern képtárban.

Foltok és elmosódott minták

A tavalyi szezon batikolt ruháinak tovább fejlesztett változata a foltos, elmosódott mintázat. Főleg a leggingsekre és a jeggingsekre kerültek rá a foltok, de a blúzokon és a kiegészítőkön is találkozhatsz velük.

Sztárok a pólón

Rock sztárok, filmcsillagok arcképei árasztották el a pólókat. Nagy kultusza lett újra a kedvencek arcképét viselni. És nem csak a koncerteken, hanem a hétköznapi életben is bátran hordhatod ha egy kicsit rockosabb hangulatba kerülsz.

Törzsi motívumok

A vadon hangulata az idei szezonban ismét visszaköszön. Élénk szín kavalkád és ősi motívumok modern kivitelben, a régmúlt és a jelen összefonódásaként. Láthatsz afrikai, indián, és ausztrál törzsi mintákat is a kollekciókon. Kiegészítők terén sok-sok karkötő és nyakékek passzol ehhez a stílushoz.

Apró pöttyök

Ne aprózd el! Minél több pötty kerül a ruhádra, annál trendibb leszel. Lehetnek egészen apró, de nagyobb méretű pöttyök is, színesek, vagy fekete-fehérek, a lényeg most a mennyiségen van. Sok, több és még több!

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL