DIVAT

A munkahelyeden is legyél trendi

Szerző:
Szabó Anna
A kiskosztüm és fehér blúzok ideje rég lejárt. Az elegánsabb irodai kollekciók is kitörtek a konzervatív falak közül, és figyelembe véve az üzleti világ követelményeit évről-évre az adott trendeknek megfelelően megújulnak.

 

Fiatalos „office style”

Sok munkahelyen megkövetelik az elegáns, úgynevezett irodai megjelenést, de ttől még lehetsz egyéni és stílusos. Egy szűk fazonú, pasztellszínű csíkos ingblúz egy magasított derekú nadrággal visszafogott, fiatalos és megfelel az „office style” követelményeknek is. Egy hajszálcsíkos szoknya egy szűk, virágmintás betéttel kombinált felsővel szintén egy kis színt visz az unalmas hétköznapokba. A szoknyákat kombinálhatod szűk pólókkal, vagy egyedi szabású ingblúzokkal. Az idei szezonban megjelennek az „overall” fazonok is, ami már egy kicsit merészebb irányvonal, de talán még belefér az irodai környezetbe.

Megújult kosztüm nadrágok

A magasított derekú élére vasalt, bő szárú nadrágok alkotják az új irodai irányzatok egyik alapját. A nőies és csinos fazon egyúttal kényelmes is, és sokkal több nőnek állnak jól, mint a csípő fazonok. A konzervatív kosztümkabát helyett pedig vegyél fel hozzá egy csíkos kis kiskabátot, ugyanis a csíkok az idei tavaszi-nyári kollekciók egyik meghatározó mintái lesznek. Ha mégis egy blézer mellett döntesz, akkor legalább vegyél alá egy élénk színű, csíkos vagy virágmintás felsőt.

Szoknya + blézer

Lezserebb megjelenést kölcsönöz egy derékban kötős virágos szoknya és kardigán párosítás. Egy komolyabb tárgyaláshoz nem passzol, de egy cégen belüli megbeszélésre, vagy egy átlagos munkanapra tökéletes viselet. Szoknyákhoz a magas sarkú cipő alapkövetelmény.

Elegáns, nőies, trendi

Ha a munkahelyeden nem szeretnél beolvadni a szürke tömegbe, akkor merj változtatni. Egy virágos keresztbe kötős ruha, vagy egyszínű szűkebb fazon, magas sarkú cipővel elegáns és nőies, ugyanakkor trendi és egyedi. A férfi munkatársaid is biztos díjazzák majd a merészségedet. Sőt, ha igazán divatos akarsz lenni, akkor válassz egy egybeszabott nadrágkosztümöt, ez az idei szezon legújabb fazonja.

Egy üzletasszony ruhatára

Az üzleti világ mind a mai napig megköveteli a visszafogottságot és az eleganciát. Színek tekintetében az alap a szürke, fekete, fehér. A divat azonban ide is bekúszott, apró finomításokkal. Egy elegáns ruha komolyságát például egy vékony övvel lágyíthatod, vagy viselhetsz rafinált szabású szoknyát, de az idei szezon alap darabja mindenképpen a magasított derekú kosztüm nadrág. A kiegészítők lehetnek feltűnőbbek, bátran válassz nagy bőr táskákat, és viselj pántos magas sarkú cipőt.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL