SZÁMMISZTIKA

Jóslás a progressziós képlettel

Szerző:
Szabó Anna
A progressziós képlet körvonalazza az egész életet, a születéstől a halálig. Olyan térkép ez, amelyet lelkünk készített, és amelyet azért kaptunk, hogy az életben való utazásunk során a segítségünkre legyen.

 

A képlet elkészítése első ránézésre bonyolultnak tűnhet, de ha lépésről lépésre követed az útmutatót, akkor nem fogsz hibázni.

1. lépés

A „kor” mező kitöltése
Ide a korodat írd be egytől a jelenlegi korodig. A példában egy húszéves lányt elemzünk, ezért csak húszig töltöttük ki a mezőket.
 

Kor

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

  2. lépés A „személyiség” mező kitöltése
Ez a mező a születési neved mássalhangzóit fogja tartalmazni.
A példa név: Nagy Eszter
Mivel a neve N betűvel kezdődik, beírtuk az első mezőbe, ennek a betűnek az energetikáját Eszter az életének első évében az N betű hatását tapasztalta meg.  

Kor

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

Szem

N

N

N

N

N

N

G

G

G

G

G

G

G

Y

Y

Y

Y

Y

Y

Y


Most keresd ki az N-betű számértékét az alábbi táblázatból. Ez az 5-ös, ezért összesen öt rubrikába írd be ezt a számot. Annyi évre van hatással egy betű az életünkre, amennyi a számértéke. A következő mássalhangzó a G, melynek értéke:7. A következő hét évben tehát ez a betű fogja meghatározni Eszter életét. Ezt követi az Y, mely szintén 7-es.
 

 


Amikor végére értünk a névben található összes mássalhangzónak, akkor kezdjük előröl megint, ugyanebben a sorrendben a kívánt évig. 3. lépés A „lélek” mező kitöltése
A módszer megegyezik a személyiség mezővel, de most a név magánhangzóit kell sorra venni. Az Ékezetek szokás szerint nem számítanak.
 

Kor

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

Szem

N

N

N

N

N

N

G

G

G

G

G

G

G

Y

Y

Y

Y

Y

Y

Y

Lélek

A

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

A

E

E

E

E

E

E

E

E



Nagy Eszter nevében lévő első magánhangzó az A(1). Egy évig hat, majd ezt követi az E(5), azaz öt év. A következő megint az E (5), majd kezdjük a név betűit előröl. A(1év), majd E(5 év).
Amikor végére értünk a névben található összes magánhangzónak, akkor kezdjük előröl megint, ugyanebben a sorrendben a kívánt évig. 4. lépés

Értelmezés
A személyiség mező a külső tényezőkre és a személyiségnek az élet történéseire adott válaszait emeli ki. A lélek mező pedig az egyénnek az eseményekkel kapcsolatos belső reakcióit írja le.

A betűk progressziós jelentése Keresd ki a leírásokból az adott évhez tarozó betűk progressziós jelentését és kattints rá!

                 
 

 


 

számmisztika jóslat jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL