ANGYALISKOLA

Melyik angyal jött el hozzád?

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalok seregének egyik legfőbb célja az emberi lélek meggyógyítása. Az angyalok nap, mint nap gyógyítják a lelket, a gyógyítást mindenki angyali segítséggel kapja.

 

Azt már tudjuk, hogy az angyalok különböző feladatot teljesítenek, de erejükben nem különböznek. Bár bizonyos feladatok csak bizonyos angyaloknak valók, alapvetően azonos képességekkel rendelkeznek. Például minden angyal meg tud semmisíteni negatív energiákat, tud gyógyítani, tisztítani, tanítani, és közelebb vinni bennünket az isteni tudatosságunkhoz.

Most megismerkedhetsz néhány gyógyító angyallal, és a feladataikkal. Ha valamelyikkel álmodban, vagy egy meditáció során találkozol, akkor pontosan tudni fogod, milyen szándékkal jött el hozzád.

A Kék Angyal

A Kék Angyal az Igazság és a Pártatlanság angyala, tanító, gyógyító és hírhozó. A Kék Angyal mindent tud a sötét uralkodóról és az ő negatív lényeiről, és azt is pontosan tudja, hogyan semmisítse meg őket. Amikor ez az angyal jelen van, akkor a sötét uralkodó és az ő entitásai nem tudnak nekünk ártani.

A Fehér Angyal

Ez az angyal feljegyzi minden egyes lélek utazását az Élet Könyvébe. Az Élet Könyve tartalmazza az összes információt a lélek múltjáról, jelenéről és jövőjéről a Földön és más dimenziókban. A Fehér Angyal ismeri a lélek szándékát és a döntéseket, melyeket meghozunk. Minden egyes lélek sorsát ismeri, és útmutatást ad nekünk az élethez.

Az Aranyszemű Fehér Angyal

Ennek az angyalnak a szeméből aranyszínű fény árad, ami megvilágítja az utat a lelkek számára az üdvözüléshez és a megváltáshoz.

Az Arany Angyal

Az Arany Angyal a bölcsesség, a tudás és a próféciák angyala. Ez az angyal ismeri a jövőnket, és ébresztésekkel vezet bennünket, tanít bennünket az életünk küldetésével és rendeltetésével kapcsolatban. Az Arany Angyal a gyógyítás és a védelem angyala is, és Isteni Arany Fényével megtisztítja a szívünket és szellemünket.

A Spirális Tűz Angyal

A Spirális Tűz Angyal a gyógyítás és a tisztítás angyala, aki elégeti és megsemmisíti a bujkáló negatív entitásokat. A Spirális Tűz Angyal az Isteni Fehér Fény spirális tüzeként gyógyít és véd is. A fehér egyszarvú az egyik szimbóluma ennek az angyalnak.

A Smaragd Angyal

A Smaragd Angyal kitisztítja a zavarodottságot, amit elménk teremtett az érzelmi kiegyensúlyozatlansággal. Elég csak egy imán keresztül átadni neki a zavarodottságunkat, és az elménk újra tiszta lesz.

A Hűvös Angyal

Ez az angyal a megerősítés és a védelem angyala. Amikor hűvös érzet fut végig az egész lényünkön, vagy testünk valamelyik pontján, az annak a jele, hogy minden rendben megy, és az angyalok védelme alatt állunk. Ez az angyal lehet fehér, arany vagy kék színű.

Édes Illatú Angyal

Ez az angyal az univerzum édeskés virágillatát hordozza. Amikor ez az angyal jelen van, és fel akarja hívni a figyelmet a jelenlétre, akkor érezni fogod ezt az illatot. Ez néha olyan, mint a rózsa és az orgona illatesszenciák keveréke.

Az Isteni Kard angyal

Ez az angyal az igazság kardját hordozza, ami nem egy fegyver. A kard a becsületességet és a tisztességet jelképezi. Fenntartja a pozitív és negatív energiák közötti egyensúlyt. A kardot Isteni Fehér Fény tölti meg. Kereszt alakú, lekerekített hegyű, és az angyal a hegyével lefelé tartja a kezében. A kardot a negatív energiák elengedésére, kitisztítására lehet használni.

 

Rekha Vidyarthi
Érzelmek Gyógyítása angyalokkal
(Mandala-Veda Kiadó)

A létidőink során számtalanszor kerültünk olyan embert próbáló helyzetekbe, amikor vizsgáztunk a kapcsolatainkból munkahelyen, a családban, vagy egyéb tevékenységeink színterén. Sokszor úgy éreztük, ezek a helyzetek fájdalmas élmények, maradandó sebek formájában örökké velünk maradnak. Hogyan gyógyulhat meg az emberi lélek az érzelmek okozta szenvedésből, sérülésekből és a spirituális rendellenességekből? Hogyan lehet legyőzni az élet kihívásait, túllépni a traumákon és eljutni a békéhez?
A mindannyiunk életében megjelenő próbák lehetővé teszik, hogy angyali és isteni segítséget vegyünk igénybe az emberi tudatlanságból eredő problémák és spirituális akadályok eltávolításához. Ha felismerjük, hogy az érzelmi krízisekkel kapcsolatos tanulás az önmegismerés eszköze, elindulhatunk az érzelmi gyógyulás és az Én szabadsága felé vezető úton. Lelkünk felszabadul a negativitások és legvégül a fájdalom és a szenvedés alól. Ezek a leckék elhozzák életünkbe a kiegyensúlyozott tudatosságot és a szentséget.
Ez az egyszerű, gyakorlati spirituális útmutató az angyalok bölcsességén keresztül vezet el az átlényegüléshez, melynek során a lélek újra felismeri az Én Hatalmát, eggyé válik az angyali szféra energiáival és eléri az örök elégedettség állapotát.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL