SZÓRAKOZÁS

A szerelem vakká tesz? - Hihetetlen szerelmes párok

Szerző:
Szabó Anna
Vannak férfiak, akik bármily csúfak, csak úgy ragadnak rájuk a gyönyörű nők, mint légy a légypapírra. Persze lehet sármos vagy bájosan vastag bukszájú, de a következő pároknál még ezekről a tényezőkről sem beszélhetünk...

 


Evan Rachel Wood & Marilyn Manson

Avantgard előadások, furcsa kontaktlencsék, sokkrock, irritáló smink… tedd félre mind, hisz Marylin Manson a maga 41 évével rengeteg hódítást tudhat maga mögött. Igazi nőmágus, aki a világ leggyönyörűbb hölgyei között csemegézhet. Gondolj csak exfeleségére Dita von Teese-re vagy exmenyasszonyára Rose McGowanre. A zenész jelenleg a 22 éves Evan Rachel Wood vőlegénye. A gyönyörű színésznőt decemberben jegyezte el és májusra tervezik az esküvőt.

 

Jessica Simpson & Billy Corgan

Először az E! online adta hírül, hogy a Smashing Pupkins zenésze, Billy Corgan és Jessica Simpson között románc van kibontakozóban. Bár alig egy hónapra már cáfolták a sztárok ismerősei a hírt, mégis fel-felbukkanak a mai napig kéz a kézben. Jessica barátai szerint egyértelműen jó hatással volt emberileg a férfi rá, azóta nem görcsöl annyit azon, hogy mindenkinek meg kell felelnie, nem sminkeli magát olyan erősen, és szigorú edzéstervéhez sem ragaszkodik már. A rossznyelvek szerint csak egymás hű csodálói, és persze nincs másról szó – ismételten – mint reklámerejű médiafelhajtásról a két művész új albuma kapcsán, hisz sem eltérő érdeklődési körük és életritmusok, sem a köztük lévő 13 év korkülönbség nem szól mellettük.

 

Emmy Rossum & Adam Duritz

A Crounting Crows frontembere Hollywood legforróbb hölgyei közül már párjaként tudhatta Mary Louise parkert, Courteney Coxot és Jennifer Anistont is. Persze a ’90-es években a Mr. Jones elég népszerű szám volt, de ki emlékszik arra már… szóval az örökslágerek közé nem tudta felverekedni magát egyetlen zenei alkotásával sem. Mégis valahogy vonzódnak hozzá a szebbnél szebb hölgyek, most például a 23 éves Emmy Rossummal él együtt, aki többek között Az operaház fantomja és a Holnapután című filmek sztárja volt.

 

Christina Aguilera & Jordan Bratman

Christina Aguilera sikereinek csúcsán, 2001-ben találkozott férjével, Jordan Bratmannel. Néhány év randizgatás után a pár 2005-ben Valentin-napon jegyezte el egymást, és még az év novemberében összeházasodott. Míg Jordan sosem volt éppen népszerű a lányok körében, addig Christinának a pasik közötti válogatás volt a fő problémája (emlékeztek a Dirty című klipjére?). Ma már együtt nevelik fiúkat, Max Liron Bratmant, és úgy tűnik a házasélet nagyon is bejött nekik!

 

Kate Hudson & Chris Robinson

Még 2000-ben ment feleségül Kate Hudson Chris Robinsonhoz, a The Black Crowers frontemberéhez, akitől rá négy évre kisfiút szült. A pár sokáig a legnagyobb boldogságban élt – látszólag. Mindenhova, így a színésznő forgatásaira és a zenész koncertjeire is együttutaztak, majd 2006 augusztusában Robinson beadta a válási papírokat. Hudson szóvivője akkor úgy nyilatkozott, hogy az Én, a nő és plusz egy fő című filmbeli partneréhez Owen Wilsonhoz fűzték gyengéd szálak. Nos, Kate-ről minden elmondható, csak az nem, hogy a szépfiú vonzanák igazán.

 

Kimberly Stewart & Cisco Adler

Cisco Adler sem zenei munkásságáról vált híres, hanem sokoldalú párkapcsolatáról gyönyörű nőkkel. Jelenleg Rod Stewart lányával, a sokszor apakomplexussal megvádolt Kimberlyvel él együtt. A pletykalapok hasábjaira, akkor vett állandó bérletet, amikor Mischa Bartonnal kezdett járni. Őt a szintén híres és csinos Lauren Conrad, majd híres, gyönyörű és hihetetlenül gazdag örökösnők követték, mint Lydia Hearst Shaw és Paris Hilton. Valamit tud ez a fickó.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL