FÉSZEK

Hálótrend 2010

Szerző:
Szabó Anna
Az édes álom, a kiegyensúlyozott szerelmi élet egyik befolyásolója a jól vagy rosszul berendezett hálószoba. Összeállításunkból megismerheted a legújabb trendeket!


Mint azt az elmúlt héten megírtuk a változás a levegőben van a lakberendezés területén is. Mi sem ábrázolja ezt jobban, mint következő képes összeállításunk. A legújabb irányzatok szerint a hálószobában a bíbor, a piros és a lila színek már divatjamúltnak tekinthetők, helyette sokkal inkább előtérbe kerülnek a

Természetközeli színek, mint a barna, a sárga, a törtfehér… de leginkább a világos kék és a világos zöld. Ezeken túl persze néhány „technikai” apróság is beköszönt, amit egyáltalán nem neveznék újdonságnak, inkább a klasszikust felturbózott verziójának. Ha naprakész szeretnél lenni az új évtized legjobb mintáiból, formáiból és anyagválasztékából, akkor itt az ideje kicsit betekinteni a műhelytitkokba.

 

Fényes virágszüret

Merész színeket javaslunk az ágyneműdre, amitől máris virágos jókedv uralkodik el az ágyban. Jellegzetesen patinás, mégis modern megoldás, amikkor a vidám minta és az elegáns selyem ötvöződik egy ágyneműben.

 

Pompás fejtámla

Szuper-sikkes stílus lesz idén a butikszálloda-szerű berendezés, aminek az egyik jellegzetes jegye a bársonnyal bevont, gombokkal díszített fejtámla. Nem kell feltétlenül méregdrága bútordarabban gondolkodnod, lehet, hogy az is elég, ha körülnézel néhány idősebb rokonod lakásában. Egyébként a bútorfelújítás, a kétkezi munka is kezdi újra reneszánszát élni…

 

Mutatós és drága

Most, hogy egyre kevesebb az emberek pénze, bizony meglepő módon ismét divat lesz a rongyrázás – ha hihetünk az előrejelzéseknek. Igaz, a képen látható ágyról a drágasága mellett az is elmondható, hogy nagyon jó minőségű, és egy életen alhatsz benne…

 

Színösszhang

Idén az lesz a befutó, ha az ágyneműd és a falszíned megegyező színű. Ezt megbolondíthatod akár tapéta szeletekkel a falon. Tegyél egy sávban a fejtámla mögé, vagy az ággyal szembe, de akár egymással szemközt lévő falakat is festhetsz, tapétázhatsz más-más színűre.

 

Barátságban a környezettel

Ez van: tudomásul kell venni, hogy a Föld védelme olyan dolog, amivel ha nem foglalkozol, nem alhatsz nyugton. Hogy minél közelebb érezd magadhoz az ügyet, válassz minél több természetes anyagból készült tárgyat otthonodba.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL